PalitraStylecover

PalitraStyle.com - Нашият цветен живот.

Палитра стил е информационна платформа за съвременните хора.

Изданието на списание Палитра стил е електронно.

PaltraStyle - названието

Палитра (Palitra) е като палитрата на художник: пъстра и многопластова творческа зона, даваща възможност за много комбинации и съчетания, начало за претворяване на идеи и образи.

Стил (Style) като проява на вътрешната ни същност. Стилът е израз на творческото начало у всеки отделен индивид. Стилът е характер. Стилът е собственият ни почерк в света.

Рубриките на списание PalitraStyle

Здрави

Когато хората са здрави, те са щастливи. Затова грижата за здравето трябва да е приоритет на всеки един от нас. PalitraStyle Ви информира за здравословния начин на живот, здравословното хранене, профилактика и превенция на здравето, алтернативна медицина, спорт, йога и др.

Модерни

Съвременните мъже и жени са модерни. Те полагат грижи за външния си вид и се интересуват както от класиката, така и от най-новите тенденции в облеклото, прическата, козметиката. В PalitraStyle можете да се информирате за всичко това.

Делови

Съвременните хора се стремят към професионализъм. Те непрекъснато се развиват и усъвършенстват. PalitraStyle предоставя информация по теми, свързани с кариерата и деловия живот: бизнес общуване, делови стил на обличане, етикет и др.

Грижовни

Грижовни е другото име на жената и мъжа като семейство. В природата ни е заложено да се грижим за децата, любимия, семейството, къщата, домашните любимци и т.н. В PalitraStyle можете да четете за всичко това.

Весели

Модерните хора обичат да се забавляват – сами, с приятели, с колеги, със семейството. В PalitraStyle можете да намирате информация за туризъм, хотели, СПА, ресторанти, кафенета, нощни клубове, атракциони, кино, музика, книги др.

Информирани

За да живеем в крак с настоящето, трябва да сме информирани. PalitraStyle публикува интересни новини от културния и обществения живот.

Бременни

Най-новата рубрика в списанието. Представяме календар на бременността, в който се проследява развитието на бременността по седмици. Разглеждаме бременността през всеки неин етап - от зачеването до раждането, обръщаме специално внимание на съществени моменти във физическото и психическото състояние на майката през всяка гестационна седмица, представяме развитието на бебето. Освен за майката и бебето, сме отделили и специално място и за таткото.