astroПалитра стил - PalitraStyle.com

Месечна прогноза за всички зодии за януари 2020 година

Овен
Януари ще бъде прекрасен месец по отношение на здраве, кариера и финанси за хората родени в зодия Овен. Обърнете внимание на връзките и семейните дела – те ще бъдат проблеми и ще изискват Вашата активна позиция. Очакват ви успехи в образованието. Пътуванията са ярка възможност, която не бива да пропускате.

newsletter school.red

Телец
Финансовите перспективи през януари са добри, но паричният поток към вас ще се забави. Във фокуса ви ще бъде кариерата и социалните дейности. Благотворителността ще привлече вниманието ни този месец.

Близнаци
Ако проявите социална интелигентност през януари, звездите ви обещават успех и признание. Семейната среда ще бъде щастлива и хармонична. Финансовият растеж може да бъде постигнат чрез повече старание от ваша страна.

Рак
Прогнозите за януари 2020 г. са доста обнадеждаващи по отношение на кариерното ви развитие. Здравето ще бъде чудесно, а брачният живот ще бъде пълен с романтика и чувственост. На паричния фронт нещата няма да са розови.

Лъв
Социалните контакти ще играят ключова роля във вашия финансов растеж този месец. Ще се радвате на любов и хармония в брака. Месецът е благоприятен за образователни дейности. Здравето няма да ви създаде никакви проблеми.

Дева
Финансите вие бъдат подпомогнати от членовете на вашето семейство. Месецът е благоприятен за започване на нова любовна връзка или встъпване в брак. Девите могат да очакват издигане в кариерата. Ще се наслаждавате на хармонична семейна среда.  

Везни
Финансовите постъпления ще бъдат силни през последната седмица на месеца. Разходите ви също ще нарастват значително. Самотните представители на зодията ще могат да привлекат романтични партньори със своя личен магнетизъм. Месецът е чудесен за семейна почивка.

Скорпион
Животът за Скорпионите този месец ще бъде забързан поради импулса на планетите. Семейният живот ще бъде приятен с много забавление и веселие. Състоянието на финансите ви няма да бъде цветущо.  Месецът е благоприятен за образование.

Стрелец
Парите ще дойдат при вас този месец, ако рискувате. Здравето ви ще бъде отлично. Брачната хармония може да бъде постигната чрез компромиси от двамата партньори. Необвързаните ще срещнат любовта на най-неочаквано място.

Козирог
Финансите ви ще бъдат прекрасни този месец. Ако имате собствен бизнес, можете още да ги чрез насърчаване на продажбите. Бизнес пътуванията ще помогнат на вашия финансов растеж. Семейният ви живот ще бъде приятен. Ако се постараете, може да се подобри допълнително. Необвързаните Козирози ще имат много възможности за нова любовна връзка.

Водолей
Финансите ви ще бъдат отлични, а парите могат да бъдат спечелени чрез инвестиции. Поддържайте здравето си чрез достатъчно почивка и релакс. Животът със семейният ви партньор ще бъде прекрасен, но променлив.

Риби
Връзката със семейния ви партньор ви ще бъде по-скоро приятелска, отколкото чувствена през януари. Семейната атмосфера ще бъде сърдечна. Здравето, кариерата и финансите ще бъдат великолепни. Месецът не е подходящ  за образование и пътувания.

Още по темата: