horoscope 2019списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Овен
Месец юли е изключително успешен месец за вас, но при условие, че действате на момента и не отлагате нищо във времето. Близостта, която ще усетите между вас и семейството, ще ви дава чувство на благополучие.

Телец
Успехът ви е гарантиран, благодарение на хората около вас. Много представители на зодията ще започнат връзка, която скоро ще прерасне в нещо сериозно и ще доведе до брак.  Не мислете, че упоритата ви работа остава незабелязана. Очаквайте поощрения от началниците.

Близнаци
Ретроградният Меркурий ви осигурява повече уравновесеност и привлекателност през юли. Доброто ви здраве ще ви даде възможност да постигнете много неща, които желаете още от началото на годината.

Рак
Ще постигне страхотни неща с помощта на семейството и вашето обкръжение. Ще трябва да работите по-усилено с поглед към бъдещето, защото останалите месеци няма да са толкова благоприятни.

Лъв
Инвестирайте в духовния си растеж. Това е вашия дневен ред този месец, тъй като сте се проваляли именно в тази област. Отличен период за търсене и откриване на Божественото във вас и около вас.

Дева
През юли ще имате чудесна връзка с колегите.  Имате сили, затова се борете за професионално развитие. Вие го заслужавате.

Везни
През юли ще демонстрирате добро самочувствие. В началото на месеца романсът на вашия брак ще бъде в своя пик. Очаква ви голям успех, който ще постигнете с помощта на талантливи хора.

Скорпион
Звездите ви вещаят едни прекрасен месец. Очаква ви повишение в службата. Работете здраво, за да бъдете на върха.

Стрелец
Ще се радвате на перфектно физическо здраве и душевно разположение. Отношенията с приятелите и семейството ще ви радват и носят удовлетворение. Парите отново ще потекат към вас и ще подобрите финансовото си състояние.

Козирог
Погрижете се семейните ви дела да са в ред, защото именно на семейството ще се дължи финансовия приток този месец. Спазвайте необходимата ви диета и ако е необходима медицинска помощ, не я отлагайте.

Водолей
Карирани цели и лични желания ще изместят фокуса от семейството. Необвързаните имат големи шансове за нова любовна връзка към края на месеца.

Риби
Вие сте независими хора, но към края на месеца ще осъзнаете, че имате нужда от помощта други хора за да постигнете целите си. Успехът не идва лесно без участие на семейството и приятелите.

Още по темата: