astro 1

Палитра стил - PalitraStyle.com

Овен
През целия октомври ще бъдете изключително социално активни. С помощ от приятел ще израснете професионално.

Телец
Предстои ви промяна. Ще бъдете загрижени за кариерата си, защото ще осъзнаете, че инвестициите в този момент са големи, а печалбите обещаващи.

Близнаци
Отлично време за образование ви предлага месец октомври. Инвестициите ви ще бъдат печеливши. Очаква ви повишение на работното място.

Рак
Очакват ви пътувания със семейството. Не стойте сами, а търсете социални контакти. Този месец ще положите основите на финансовия си просперитет.

Лъв
Потиснете агресивното си поведение. Бъдете гъвкави и ще постигнете желаните резултати. Очакват ви прекрасни мигове с вашия семеен партньор. Марс възпрепятства кариерата ви, но затова пък здравето ви ще бъде прекрасно.

Дева
Семейството ще бъде във фокуса ви този месец. Любовният ви живот ще бъде страхотен. Професионално развитие ще постигнете само тогава, когато си дадете сметка какво искате от живота.

Везни
Необвързаните представители на зодията ще срещнат нов човек в живота си и ще се влюбят. В професионален план всичко ще бъде спокойно. Ако търсите финансиране на нов проект, имате голям шанс да го получите.

Скорпион
През октомври ви очакват много емоции. Енергийните ви нива ще бъдат високи, а здравето стабилно. Самотните представители на зодията ще привлекат  партньор, с когото ще имат всички шансове да формират дълготрайна връзка.

Стрелец
Професионалното ви развитие ще бъде повлияно от вашия упорит труд и решителност. Включете се в спортни състезания. Парите ще дойдат при вас още в началото на месеца.

Козирог
Необходимо е да забавите темпото и сериозно да помислите и да се вгледате в себе си, преди да направите грешка, която ще ви преследва цял живот. Този месец общувайте само с проверени хора. Хранете се балансирано и избягвайте стресови ситуации.

Водолей
Ако учите, ви очакват успехи. На прага сте на нова любов. Членовете на семейството ще подпомагат вашата кариера.

Риби
През октомври здравето ви ще бъде добро. Очертават се добри перспективи за пътуване в чужбина, независимо дали се касае за развлечение или бизнес начинание. Ако имате възможност, помогнете на нуждаещ се.