astroПалитра стил - PalitraStyle.com

Месечна прогноза за ноември 2020 г. по зодии

Овен
Любовният живот на семейните двойки ще бъде задоволителен въпреки недоразуменията, които ще възникват. Семейната среда ще бъде приятна. Енергийните нива ще бъдат високи, а това пряко ще повлияе на в положителна степен на здравето ви. Професионалистите, занимаващи се с изкуства и творчески дейности, ще постигат успехи.

Телец
Месец на кариерата се очертава за вас, Телци. Здравето ви ще бъде страхотно. Паричният поток ще бъде добър, но са необходими сериозни усилия от ваша страна. Семейните дела ще създадат някои проблеми.

Близнаци
Успехът в живота зависи от вашите социални умения. Необвързаните трябва да бъдат внимателни, когато влизат в любовни връзки. Управленските ви умения ще ви помогнат за кариерното развитие. Доходът от професионалната ви ангажираност ще бъде основния източник на приходи през ноември.

Рак
В семейния живот ще има чести разногласия в началото на месеца. Семейната атмосфера ще бъде доста напрегната. Целите на работното място могат да бъдат постигнати лесно, ако се концентрирате върху работата. Приходите ще бъдат значителни, въпреки конфликтите с бизнес партньори.

Лъв
Семейният ви живот ще бъде бурен, но добрите бракове ще оцелеят. Финансите ще бъдат отлични с подкрепящия импулс на Меркурий. Образователните перспективи на учениците ще бъдат обещаващи. Финансите и кариерният растеж ще бъдат изправени пред някои трудности.

Дева
Хармонията в брачния живот може да се постигне чрез правилно насочване на агресията към полезни дейности. Семейният живот ще бъде изпълнен с веселие и наслада. Бъдете подготвени за внезапни промени в професионалния си живот. Приходите могат да бъдат подобрени чрез добри маркетингови стратегии.

Везни
Академичните интереси и комуникационните проекти ще бъдат на преден план този месец. Необвързаните ще търсят забавление в любовни партньорства. Парите няма да ви създават проблеми. Паричният поток зависи от вашия късмет и усилия.

Скорпион
Несемейните ще търсят страст в любовните си отношения. Здравословното ви състояние ще бъде обнадеждаващо. Кариерният растеж може да бъде постигнат чрез хармонични взаимоотношения на работното място. Темпът на приходите ще бъде доста непредсказуем, но няма да попречи на финансовия ви растеж.

Стрелец
Месецът е благоприятен за поглед навътре и за духовния напредък. Необвързаните ще се страхуват да влязат в любовни връзки. Здравето ви ще бъде много добро, а енергийните нива -високи. Повече парите могат да дойдат при вас чрез инвестиции.

Козирог
Месецът е благоприятен за сключване на брак. Приходите се генерират въпреки предизвикателни ситуации и негативни нагласи. Няма да имате сериозни здравословни проблеми. Кариерният растеж ще бъде изправен пред препятствия.

Водолей
Семейният живот може да се подобри като оставите работата в офиса. Необвързаните ще намерят любовта. Почивката и релаксацията ще помогнат за вашето добро здравословно състояние. Кариерният растеж ще достигне своя връх. Финансовите потоци ще бъдат изправени пред сътресения.

Риби
Планетарните влияния ще внесат яснота в духовните и образователни въпроси. Бракът ви ще оцелее в бурни ситуации. До края на месеца ръстът в кариерата ще бъде страхотен. Приходите ще бъдат невероятни благодарение на божествената благодат.

Още по темата: