astro 1

Палитра стил - PalitraStyle.com

Месечна прогноза за юни 2020 г. по зодии

Овен
Планетарните ретрогради ще повлияят на напредъка в живота ви. Брачният ви живот ще бъде нестабилен, с върхове и спадове. Финансите ще са отлични. Ще имате подкрепата от приятели и членове на семейството. Обърнете внимание на здравето си.

Телец
Склонни сте да бъдете небрежни, докато харчите пари за лукс. Страстта и новите изживявания ще бележат брачния ви живот през юни. Ще има подобрение във финансово отношение. Здравето ви ще бъде страхотно. Академичните ви интереси чертаят възходяща тенденция.

Близнаци
Акцентът този месец ще бъде върху личностното ви израстване. Животът със съпруга може да бъде прекрасен, ако забравяте своите задължения и отговорности. Юни е подходящо време да направите равносметка на финансовите стратегии и да разработите нови. Изчакайте, перспективите за кариера не са благоприятни през този месец.

Рак
Необвързаните от вас ще търсят духовна съвместимост в бъдещите си партньори. Методите, с които печелите парите си са за основен ремонт. Перспективите за кариера не са обещаващи, Здравето ви изисква повече внимание. Брачният живот ще бъде по-страстен през юни.
Лъв
Любовният ви живот се влияе положително от Венера, Марс и Сатурн. Креативността ще ви помогне в текущите отношения. Семейната среда ще бъде чудесна. Промяна на работата ще подобри перспективите ви за кариера. Финансите ще бъдат добри, въпреки многото препятствия.

Дева
Брачното щастие може да се постигне чрез контролиране на страстта. Комуникационните ви умения ще помогнат на необвързаните да завържат нова любовна авантюра. Финансовият растеж ще бъде постигнат чрез консервативни методи. Упоритата работа ще помогне на кариерното ви развитие.

Везни
Планетарните ретрогради ще забавят просперитета ви. Сатурн ще помогне на самотните да влязат в стабилни любовни отношения. Стресът няма да ви повлияе особено. Кариерата ви ще претърпи големи трансформации. Финансовото ви състояние може да бъде подобрено чрез намаляване на разточителните разходи.

Скорпион
Романтична ваканция с брачния партньор може да подобри в голяма степен връзката ви. Семейната атмосфера ще бъде изпълнена с радост и щастие. Здравето няма да ви създава грижи. Пътувайте и се наслаждавайте на живота!

Стрелец
Необвързаните съветваме да се осланят на шестото си чувство при избора на партньор. Семейните ви дела ще са изпълнени с щастие и хармония. Ретроградният Меркурий ще забави професионалния ви напредък. Очакват ви чудесни парични постъпления през юни. Почивката и ралаксът ще са от съществено значение за здравето ви.

Козирог
Венера ще подпомага кариерното ви развитие през юни. Добрата ви проницателност ще бъде от съществено значение във финансов план. Тези от вас, които учат, ще пожънат успехи.

Водолей
При много от вас любовните връзки ще попаднат в турбуленция. Добрите ще оцелеят. Финансовият напредък ще бъде прекрасен, въпреки планетарните влияния. Докато планетарните аспекти са положителни за здравето, кариерното развитие ще бъде затруднено.

Риби
Добрата комуникация при двойките ще помогне на брачната хармония. Необвързаните ще намерят нова любов. Семейната среда ще бъде пълна с веселие и щастие. Кариерният растеж ще бъде пълен с успехи и по. Очаква ви повишаване на заплатата.

Още по темата: