Палитра стил - PalitraStyle.com

horoscope 2019

Месечна прогноза за август 2020 г. по зодии

Овен

Необвързаните има опасност да влязат в една нездрава любовна връзка през август. За семейните брачната хармония ще носи удовлетворение и надежда. Членовете на семейството ще ви подкрепят във финансово отношение. Очертават се чудесни кариерни перспективи. Здравето ви ще бъде отлично.

Телец
Влиянието на Слънцето ще донесе повече светлина за брачните двойки. Енергийните ви нива ще бъдат високи и при правилните фитнес и диетични режими ще се чувствате страхотно. Финансовата картина не е много добра. Академичното развитие на студентите ще бъде обещаващо. Погрижете се за здравето си.

Близнаци
Необвързаните представители на зодията ще търсят любовни партньори, които могат да подобрят финансовите перспективи. Семейната атмосфера ще бъде изпълнена с щастие. Социалният кръг ще помогне за развитието на кариерата. Юпитер и Венера са в благоприятно положение за финансовия просперитет. Здравето може да се подобри чрез процедури за детоксикация.

Рак
През август ще похарчите пари за подобряване на личния имидж. Семейните ще се сблъскат със здравословни проблеми на партньора. Кариерата и финансите ще покажат възходяща тенденция. Туристическите дейности ще бъдат изключително полезни. Здравето изисква повече внимание.

Лъв
Творческите и интелектуалните натури от зодия лъв ще достигнат големи висоти в своите области. Възможни са конфликти в брачния живот. Необходими са компромиси. Паричният поток може да се подобри чрез инвестиции. Здравето ви ще бъде фантастично.

Дева
Социалната активност ще доминира в живота на необвързаните представители на зодията. Семейната среда ще бъде изключително топла и сърдечна. Ще получите неочаквани пари или наследство. Растежът в кариерата ще бъде подпомогнат от социалните ви връзки и контакти. Здравето ви може да изисква медицински грижи.

Везни
Марс може да направи необвързаните представители на зодията агресивни в преследването на романтични връзки. Положителните влияния на Юпитер и Венера ще помогнат за развитието на кариерата ви. Финансовият растеж ще бъде чудесен. Здравето няма да ви създава големи проблеми.

Скорпион
Планетарният импулс е в полза на финансовия и личностния ви растеж. Необвързаните от вас ще срещнат с любовни партньори по време на пътуване. Юпитер и Венера ще стимулират финансовия растеж. Перспективите за професионално израстване са отлични.

Стрелец
Необвързаните очакват с нетърпение подобряване на кариерата и финансовите перспективи чрез романтични партньорства. Семейните отношения ще бъдат възхитителни. Здравето ви ще бъде чудесно. Сега е моментът да се изчистят висящи заеми.

Козирог
Брачното щастие може да се подобри чрез ограничаване на агресията към партньора. Много ангажирани взаимоотношения ще имат кулминация в браковете. Професионалният ви растеж ще бъде обнадеждаващ. Ограничете разходите си, за да избегнете финансови проблеми. Удовлетвореността от работата ще бъде отлична.

Водолей
Постарайте се да правите своя партньор щастлив и ще видите как брачния ви живост ще се подобри на всички нива. Планетарните влияния ще се отразят негативно на финансите ви през месеца. Месецът не благоприятен за професионално развитие. Студентите ще отбележат голям напредък.

Риби
Предизвикателствата в кариерата могат да засегнат живота на съпруга / съпругата ви. Семейното щастие ще ви помогне за личното израстване. Здравето ви ще бъде прекрасно. Времето е благоприятно за инвестиции.

Още по темата: