astro списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец юни 2018

Овен
Развитието на кариерата на хората от зодия Овен ще бъде задоволително. Меркурий ще подпомага поддържането на хармоничен любовен живот, независимо от възникващите проблеми. Финансите могат да бъдат подобрени с помощта на социалната мрежа. Здравето ще ви ще се подобри с правилно хранене.

Телец
Ако се трудите здраво, ще имате успех в професията през юни 2018 г. Промяната в кариерата е възможна, но изисква прецизна стратегия от ваша страна. Ще са необходими много усилия за поддържане на хармонията в брачните отношения. Здравето няма да ви създаде никакви проблеми.

Близнаци
През месец юни ще се радвате на отлично здраве. Лунното затъмнение ще се отрази неблагоприятно на както на вашите финанси, така и на любовния ви живот. Нептун ще възпрепятства вашия професионален растеж. Необвързаните измежду вас са в очакване на страстна любов.

Рак
Превъзходно здраве през месеца за всички раци. Правенето на пари ще бъде трудно и ще изисква повече усилия. Кариерната среда се нуждае от щателен преглед. Връзката с партньора ви ще бъде силно хаотична и трябва да бъдете много търпеливи.

Лъв
Юпитер ще подпомага израстването в кариерата на родените под знака на лъва. Връзката с брачния ви партньор ще бъде колеблива. Социалният живот ще се разшири и вие ще станете член на видна асоциация или уважавано сдружение. Здравето ви ще бъде задоволително.

Дева
Ретроградното движение на планетите и неблагоприятните планетарни влияния ще накарат хората от слънчевия знак  Дева да бъдат много предпазливи. Очаква ви повишение. Във финансите ви не се очертават промени. Любовният живот може да бъде прекрасен, ако отдадете достатъчно време на партньора си. Здравето ви изисква повече почивка.

Везни
Имате шанс за постигане на връх в кариерата си. Ретроградните на планети ще ви принудят да се движите бавно на всички фронтове. Финансовите инвестиции трябва да бъдат правилно преценени. Връзката с вашия съпруг ще бъде непредвидима. Духовните техники за изцеление ще помогнат за вашия емоционален комфорт.

Скорпион
Звездите вещаят чудесно здраве за скорпионите през юни 2018 г. Слънцето ще повлияе на големите промени във вашата професионална среда. Венера ще отговаря за всички безпокойства, които ще възникнат в отношенията ви с партньора като например  възможна бременност.

Стрелец
Социалният ви живот ще бъде активен, а в любовта ви очаква пълен с хаос. На работното място очаквайте промени. Здравето ви ще бъде деликатно и ще изисква помощта на йога и медитация.

Козирог
Здравето ще заема централно място в мислите ви през месеца. Спортът и детоксикацията ще ви се отразят добре. Кариерата ще бъде успешна, ако можете да се справите с всички проблеми, които ще възникнат на работното място. Финансовото положение ще бъде доста тревожно. Връзката с вашия партньор ще изисква много търпение и разбиране.

Водолей
Юпитер ще внесе щастие в любовния ви живот. Здравната ситуация ще бъде великолепна. Лунното затъмнение ще предизвика трансформации на вашето работно място. Ретроградността на Нептун ще се отрази неблагоприятно на финансите ви.

Риби
Ще се сблъскате с много противоречия през юни и това ще изисква много  търпение от ваша страна за да ги преодолее. В кариерата очаквайте много промени. Семейната атмосфера ще бъде изпълнена с напрежение. Здравето ще изисква повече грижи за да остане стабилно.