astro списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец април 2018

Овен
Може да печелите пари чрез рискови начинания през месец април 2018 г., за това ще имате помощта на Слънцето. В работата ви няма да има новости. Трябва да ограничите агресията си, особено когато става въпрос за любов.  Здравето ви ще бъде превъзходно.

Телец
Под влиянието на Уран очаквайте промени в кариерата. Меркурий ще ви помага да печелите добри пари през месеца. Сътресенията във връзката с брачния партньор изискват дипломатичен подход. Духовните лечебни техники ще бъдат от голяма полза за поддържането на здравето.

Близнаци
Положителните планетарни аспекти ще повлияят благотворно на кариерата ви. Ще имате финансова стабилност. Лунното затъмнение и планетата Меркурий ще окажат голямо влияние върху вашите любовни взаимоотношения. Здравето може да бъде поддържано чрез повече релакс.

Рак
Социалните контакти ще бъдат особено важни за вас през април. Слънцето ще окаже положително влияние върху кариерата ви. Необходими са повече усилия във финансовата област по време на ретроградния Меркурий. Любовните взаимоотношения ще бъдат бурни,а здравето добро.

Лъв
Чудесно време за кариера! Уран ще създаде някои смущения в любовните ви връзки. Финансовият просперитет ще ви даде нови сили и кураж. Здравето ви ще бъде чудесно. Можете да го подобрите още като делегирате права и задължения на вашите подчинени.  

Дева
Планетата Уран ще влияние върху професионалния живот. Финансите през месеца ще бъдат добри, благодарение на съдействието на вашия брачен партньор. Любовните взаимоотношения ще бъдат много страстни. Здравето може да бъде подобрено чрез подходяща диета и детоксикация.

Везни
Отлични финанси до 20 април! Ще имате подкрепата на вашия партньор. В семейната среда се очертават известни недоразумения.  Кариерата ви ще бъде засегната от затъмнението на Луната. Здравето ви изисква повече грижи.

Скорпион
Професионалните дела ще бъдат забързани и предизвикателни за  Скорпионите. Влиянието на Слънцето и Меркурий ще направи любовния ви живот силно интригуващ. Финансите ще бъдат отлични поради наличието на множество възможности, които прииждат към вас. Поддържайте здравето си с достатъчно почивка.

Стрелец
Планетата Меркурий ще ви направи привлекателни и социалният ви живот ще бъде интересен. Не рискувайте парите си в игри на късмета. Професионалните ви изяви ще бъдат успешни. Няма да имате проблеми със здравето.

Козирог
Козирогът трябва да поддържа своята стабилност в професионален план. Семейната среда ще бъде пълна с радост и живот. Работете с удоволствие. Здравето изисква внимание.

Водолей
Нептун ще окаже положително влияние върху финансовите ви приходи. Вероятно е необвързаните да започнат нова авантюра. Кариерата ви ще бъде обект на големи промени. Здравето може да се поддържа с достатъчно почивка и отдих.

Риби
Ще бъдете изненадани да видите, че както финансите, така и кариерата ви се развиват с невероятна скорост. Физическото ви, а така също и емоционалното ви здраве ще бъдат превъзходни. Любовният ви живот ще ви носи много наслада.  Има възможност за бременност.

Още по темата: