astro списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец декември 2017

Овен
Месечният хороскоп за декември 2017 г. прогнозира, че овните ще се отдадат на  духовни и интелектуални занимания. Ще проявявате агресивност, когато става въпрос за вашите инвестиции. Очакват ви интересни моменти в любовния живот. Кариерното развитие ви развитие ще отбележи пик

Телец
Телците ще бъдат възнаградени за усилената си работа през декември 2017 г. През този месец очаквайте увеличение на заплатата или ново работно място. Звездите ще са благосклонни за тези, които са решили да стартират ново бизнес начинание. Брачните конфликти ще бъдат решени мирно и тихо.

Близнаци
Близнаците ще имат проспериращ декември 2017 г. Ще бъдете благословени с изобилие, просперитет и богатство. Вашето здраве може да се подобри, ако използвате натурални билкови лекарства. Като цяло това ще бъде един доста ангажиран месец.

Рак
Раците трябва да бъдат много предпазливи този месец. Това е така, защото Меркурий отново става ретрограден.Ще има известно объркване по отношение на важни решения, които трябва да направите. Мислете безпристрастно и скоро ще намерите отговорите.

Лъв
Лъвовете ще се интересуват най-вече от собствения си психологически комфорт през декември 2017 г. Ще бъдете иновативни и творчески във всичките си начинания. Ще трябва да намалят ограничите независимост този месец и да разчитте на подкрепата на семейството и приятелите си.

Дева
Девите ще се справят по-добре със задачите си, ако работят в екип. Този месец е по-добре да похарчите пори за  семейството си, отколкото да се опитвате да нещо ново в бизнеса. Ще бъдете сексуално активни и ще сте желан партньор.

Везни
През този месец Везните ще се борят с хаоса в живота си. Вие ще искате да правите много неща едновременно, което може да ви направи нервни и раздразнителни. Планирайте дните си предварително и действайте с позитивно настроение.

Скорпион
Скорпионите ще бъдат търсени хора през месец декември. Независимо дали става въпрос за работа или за любов. Гребете с пълни шепи от всичко, което ви предоставя съдбата, Интуицията ви ще работи на пълни обороти и ще ви помогне да направите допълнителни пари. Погрижете се за здравето си.

Стрелец
Стрелецът ще се бъдат заинтригувани от нова любов. Вашата работа ще бъде стабилна и ще ви осигури редовния доход. Това е месец, през който трябва да се наслаждавате на всичко с любимите си хора. Дамите могат дори да са готови да забременеят.

Козирог
Време на възход за Козирозите. Вие сам ще си бъдете шеф и няма да се нуждаете от други хора за да изпълните мечтите си. Разтоварвайте напрежението с упражнения и фитнес. Финансовият просперитет е по петите ви.

Водолей
Водолеите ще имат чудесен месец, ако успеят да запазят равновесие. Романтиката и бракът могат да ви изправят пред някои конфликти. Но професионално ще имате благоприятен период. Това е подходящо време за започване на нов бизнес

Риби
Прогнозите за  декември прогнозират, че макар че ще имат предизвикателства в живота, Рибите  ще излязат победители. Паричният поток ще бъде добър, а перспективите за кариера ще се подобрят. Вие сте достатъчно зрели, за да вземете свои собствени решения без никаква чужда помощ.

Още по темата: