astro списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец февруари 2018

Овен
През февруари 2018г. родените под зодия Овен са свободни да следват собствения си път. Професионалните перспективи зависят от упоритостта ви в работа. Очертават се добри парични приходи през месеца. Връзките ви с членове на семейството показва признаци на напрежение. Слънцето и Меркурий ще ви помагат във вашия социален живот. Възможна е бременност. Здравето ви ще бъде чудесно.


Телец
Телци, планетите ви помагат да работите по специалността си. Венера подсилва любовта във вашия живот. Ще получите помощ от членове на вашето семейство за да успеете на финансовата арена. Социалният ви живот ще бъде активен, здравето ви ще е прекрасно.


Близнаци
Докато Слънцето се опитва да помогне във вашето развитие през февруари, ретроградните планети ви дърпат назад. Луната ще ви помага да се радвате на добри финанси. Брачният ви партньор се нуждае от повече разбиране. Щадете здравето. Отдайте се на почивка след 19 февруари.


Рак
Успехът доминира вашия кариерен живот. Здравето ви ще бъде чудесно. Брачната ви връзка ще бъде белязана от малки недоразумения през месеца. Необвързаните ще имат шанс да срещнат романтичен партньор.


Лъв
Любовният ви  живот ще бъде вълнуващ през февруари. Уран подпомага вашата социална активност. Здравето ви ще се подобри след 19 февруари. Забавяне на очаквани пари до 16 февруари. Емоционалната ви сила ще стимулира успаха ви в кариерата.


Дева
Ретроградните планети през февруари отнемат от енергията на Девите. Финансовият ви успех ще се дължи на проявеното от вас творчество. Отварят се нови възможности за кариерно развитие.  Така присъщият ви перфекционизъм ще ограничи изборът на партньор при необвързаните. Здравето ви ще бъде проблемно.


Везни
Венера и семейството ще помагат за доброто финансово положение на представителите на зодия Везни през февруари. Ще бъдете доста активни в любовта, а необвързаните лесно ще започнат нова романтична връзка. Здравето ви ще се подобри с подходяща диета и фитнес.  Професионалното ви развитие ща бъде на заден план.


Скорпион
Венера, Уран и Нептун ще влияят на любовните ви взаимоотношения и ще ги направят вълнуващи. Ще трябва да положите повече усилия в работата си след 19 февруари.  Здравето ви ще бъде по-добро, ако почивате повече.


Стрелец
Семейните въпроси ще доминират за вас през този месец. Работата ви ще остане на заден план. Социалните ви контакти биха могли да подобрят финансовото ви състояние. Въздържайте се от активен любовен живот до 16 февруари. Здравето ви може да бъде подобрено, ако си давате регулярни почивки, за да съхраните енергията си.


Козирог
Ще се радвате на чудесно здраве през февруари. Въпреки че любовният живот на необвързаните не е вълнуващ, те няма да имат проблем в намирането на нов партньор. Ще работите с удоволствие. Кариерата ви ще бъде основен източник на доходи през месеца.


Водолей
Слънце и Меркурий ще подчертават чара на Водолеите през февруари. Кариерната ви перспектива се ръководи от вашата упорита работа и амбиция.  Добри парични постъпления се очертават през месеца. Семейната ви среда е изпълнена с безпокойство. Здравето ви ще бъде нормално.


Риби
С помощта на планетите постигате прогрес в кариерата през февруари. Финансите ви ще подобрят, ако правите благотворителност. Здравето ви ще бъде чудесно.

Още по темата: