astro 1

списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Овен
Май 2019 ще бъде изпълнен с любов, тъй като Венера ви благославя с чар и романтика. Фокусирани сте върху професионалното си развитие, но нещата там няма да ви се отдават лесно. . Необходима е упорита работа, за да постигнете успех

Телец
Въпреки, че кариерата налага фокус, тя няма да може да засенчи семейната ви ангажираност. Приоритет ще бъдат личните ви дела.

Близнаци
Подкрепата на семейството е от решаващо значение за успеха ви през месец май, тъй като това са единствените хора, които ви разбират истински. Звездите подкрепят финансовите ви  успехи.

Рак
Енергийните ви нива са високи. Страстта между съпрузите пламва с нова сила. Ще се радвате и на чудесно здраве.

Лъв
Всичко в живота ви върви бавно, но сигурно. С правилното планиране и тактика, ще постепенно ще успеете да покорите професионални върхове.

Дева
Любов ще изпълва дните ви през май. Необвързаните ще имат възможност да срещнат подходящ човек за романтична връзка. . Когато става въпрос за професионалното ви развитие, мислете в перспектива, за да можете да вземете правилните решения в момента.

Везни
Многобройни възможности изскачат на пътя ви по отношение на кариерата.  Ще имате възможност да развиете своята професионална позиция. Любовта е навсякъде около вас.

Скорпион
През май семейството ви ще е на първо място. Ще предприемете промени, които ще се отразят на живота ви. Успех или падение, ще зависи изцяло то вас.

Стрелец
Внимателно взимайте решения за вашата кариера, защото има опасност те да се окажат погрешни. Финансовото ви положение през месеца ще бъда добро. Ще сте по-фокусирани върху семейните дела.

Козирог
През май не искате да изпуснете нищо. Страстта ви към по-добри дела и по-добър живот, ще ви провокира да достигнете своя потенциал и да оцените всяка своя стъпка, която сте направили и правите в живота. Фокусиране сте върху постигането на успехи в работата и в грижа за здравето си.

Водолей
Любовта витае във въздуха. Ако сте семейни, ще изпитате истинско удоволствие от общуването с партньора. Време за ретроспекция и преценка на карираните ви решения до момента.

Риби
Ще се радвате на добри и хармонични взаимоотношения с колегите. Усилията, които полагате в работата си няма да останат незабелязани. Ще бъдете финансово поощрени.