astro списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец декември 2017

Вижте какво вещаят звездите за вас! Четете своя месечен хороскоп по зодии!

Прочети още...

lunataсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вижте фазите на луната през месец декември 2017 и съобразете с тях деловите контакти, пътуванията и новите начинания.

Прочети още...

blue moonАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес е особен ден, второто пълнолуние в месеца, наричано Синя Луна. В този ден, който е и последен от месец юли, Луната се намира в знака Водолей и така тя ни носи послание на бъдещето, на новите енергии на Водолей, които идват за да  ни напомнят да се обърнем един към друг със смирение и доброта.

Прочети още...

DNKАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Продължение на Спиралата на времето - І част

Няма нищо постоянно в космическото пространство, всичко се променя ежесекундно. Спиралообразното съществуване и движение на енергията дава възможност съществуването на различните паралелни светове. Могъщата енергия образува във всеки един обитаем свят, свое пространство, ограничено от време за това измерение. В същото време има и индивидуално време и пространство за всеки един отделен индивид.

Прочети още...

DNKАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

"Както всяка капка от океана носи неговият вкус в себе си, така всеки миг от времето, носи в себе си вкуса на Вечността."

Още от древни времена  учените са забелязали, че животът се развива в определен цикъл. Това, което се случва в настоящето, се е случвало в миналото по един или друг начин. Говорейки за Петър I, например разбираме Цезар.

Прочети още...