Палитра стил - PalitraStyle.com

Вижте фазите на луната през юни 2024 г. и съобразете с тях деловите контакти, пътуванията и новите начинания.

Прочети още...

numerology-readingПалитра стил - PalitraStyle.com

Нумерологията е прастара наука с необятни хоризонти. Нейните тайни и мистицизъм се използват за предсказване на бъдещето, за определяне характера на човек, за разгадаване на съдбата му.

Прочети още...

Mercury Палитра стил - PalitraStyle.com

От 02 до 20 ноември 2019 г. Меркурий - планетата на комуникациите и интелекта е ретрограден. Какво означава ретроградно движение на Меркурий и как то ще се отрази на нас и нашия живот?

Прочети още...

blue moonАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес е особен ден, второто пълнолуние в месеца, наричано Синя Луна. В този ден, който е и последен от месец юли, Луната се намира в знака Водолей и така тя ни носи послание на бъдещето, на новите енергии на Водолей, които идват за да  ни напомнят да се обърнем един към друг със смирение и доброта.

Прочети още...

DNKАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Продължение на Спиралата на времето - І част

Няма нищо постоянно в космическото пространство, всичко се променя ежесекундно. Спиралообразното съществуване и движение на енергията дава възможност съществуването на различните паралелни светове. Могъщата енергия образува във всеки един обитаем свят, свое пространство, ограничено от време за това измерение. В същото време има и индивидуално време и пространство за всеки един отделен индивид.

Прочети още...