reikiАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Жозета се занимава с астропсихология, предсказателна, медицинска и хорарна астрология, нумерология и рейки. Изготвя индивидуални хороскопи, лекува с Рейки. За връзка: www.astrojozi19.blog.bg и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Една истинска и нова реалност ни дава енергията Рейки. Рейки  е универсална космическа енергия, която ни е дадена да помага на всеки един от нас. Тя се съдържа във всичко и е навсякъде около нас. Всеки един човек, може да борави с тази енергия и да помогне на себе си и другите.

Същността на Рейки

Енергията Рейки е единна енергия на Вселената, която ни помага да сме в равновесие, да живеем добре и в унисон със законите на природата.
Освен за лечение, енергията Рейки ни помага да се самоусъвършенстваме. С помощта на Рейки медитация, ние можем да достигнем до дълбините на нашето подсъзнание и да открием корена на нашите тревоги и притеснения, от които съответно идват повечето проблеми и болести.

В какво помага Рейки

С помощта на Рейки,  ние можем не само да укрепим нашето здраве и дух, но и впоследствие да успеем и в други области от нашия живот. Балансирайки своята енергийна система, успокоявайки своя дух, ние ще имаме и по добър и уравновесен личен и професионален живот.
Но, за да се случи всичко това, за да може да оставим енергията да ни помогне, ние трябва да поискаме да опознаем себе си, да се наблюдаваме и да поискаме да се променим за добро, за да може да живеем според законите природата.
Рейки е лека, ефирна и нежна енергия, която тече непрекъснато и  е тук за да помогне  на всеки от вас.

Лечение с Рейки

Рейки може да се използва в комбинация с много други методи за лечение. Много ефективно е използването на кристали и билки при лечението с рейки, защото те са част от цялото, от Вселената. Рейки е една необятна система, която ще ни помогне да се свържем с майката природа.