blue moonАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес е особен ден, второто пълнолуние в месеца, наричано Синя Луна. В този ден, който е и последен от месец юли, Луната се намира в знака Водолей и така тя ни носи послание на бъдещето, на новите енергии на Водолей, които идват за да  ни напомнят, да се обърнем един към друг със смирение и доброта.

Синята Луна ни дава знак, да насочим погледа си към небето и звездите, към природата и към всеки човек до нас, казвайки ни, че всички сме едно и е важно да се уважаваме и помагаме.
Уран, който е владетелят на Водолея, носителят на новото в живота, Сатурн Учителят и ретроградната Венера, заедно с Луната ни подтикват да навлезем навътре в себе си, в дълбините на душите си, да останем спокойни, вслушвайки се във вътрешното си Аз, да прекратим борбите с всичко и всички. Влиянията на планетите ни сочат да простим, да оставим миналото и да погледнем тук  и сега.

А, Нептун в мощната стихия на водата и Плутон в земната стихия на Козирога, образувайки благоприятен аспект по между си, ни подсказват, че природните стихии са се обединили за ново начало на цялата Земя, за пречистване и обновление на всички нива.
Ретроградността на всички тези планети, както и опозицията на Луната и Слънцето, са призив да погледнем всичко около нас с друг поглед, с очите на другия, да смирим егото си и да се усмихнем на живота.

Посланиeто на Синята Луна във Водолея е един лъч надежда за всички ни и послание за мир, любов и светлина. Този ден е врата към новото, което идва към нас, врата към едно бъдеще изпълнено с чудеса, които започват първо вътре във всеки от нас.

Пожелавам на всички прекрасни летни дни!
ЖОЗЕТА