astro 1

списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Овен
През април 2019 ще имате пълен финансов успех. Рисковите инвестиции, които ще направите, ще имат отлична възвръщаемост. Не отлагайте планирано пътуване, защото то ще ви донесе сполука.

Телец
Ще бъдете в добра физическа и емоционална форма. Това ще ви помогне да се направите необходимите корекции в областта на вашия живот, в която нещата са се объркали. Ще имате превъзходен здравен статус, а духовно ще станете още по-силни.

Близнаци
През април ще имате по-високо самочувствие и това ще ви помогне да постигнете мечтите си. Духовната ви устойчивост ще има решаваща роля за постигане на вашите цели.

Рак
На хармонични отношения със семейството и приятелите ще се наслаждават представителите на зодия Рак. За да запазите духа и тялото спокойни, отдайте се на творческа работа и досег с изящни изкуства.

Лъв
Лъвовете ще бъдат облагодетелствани от звездите през месец април. В много отношения животът ви ще се подобри. Прекрасно време да изпъкнете професионално да напреднете в кариерното си развитие.

Дева
Големият късмет ще ви споходи през април. Няма да срещнете нито едно препятствие пред себе си. Поведението ви ще се хареса на висшестоящите и ще получите техните протекции.

Везни
Време е да забавите темпото, да се отпуснете и да се погрижите за себе си. Ще получите духовно изцеление. В професионален план ще трябва да положите повече усилия, за да постигнете успех.

Скорпион
Разцъфваща любов – това ви предстои, Скорпиони. Смехът и радостта ще бъдат ваши спътници през април. Очакват ви значителни промени в професионален план.

Стрелец
Ако търсите работа, през април ще имате добро предложение. Звездите изсипват над вас изобилието . Здравето ви ще се подобри.

Козирог
Финансовото ви състояние ще зависи от инвестициите, които сте или не сте осъществили предходните месеци. Плановете ви за пътуване ще се увенчаят с успех.

Водолей
Ще бъдете ангажирани с образователни събития. Това ще помогне на ума ви да се  настрои за бъдещето. Оставането на настоящото ви работно място няма да бъде възможно, тъй като звездите вещаят положителна промяна в кариерата ви.

Риби
През април не отказвайте финансова помощ на своите деца, дори да са вече големи и сами да изкарват прехраната си. Очакват ви професионални успехи.