astro

списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец ноември 2018

Овен
Планетарните аспекти ви помагат изключително много на финансовото благосъстояние през месеца. В професионалната сфера се радвате на добри времена благодарение на благодетелката Венера. Едно съвместно пътуване зад граница с партньора би подобрило брачните ви взаимоотношения. Здравето ви е чудесно. През целия ноември ще се радвате на страхотна енергия.

Телец
Плутон ще донесе страст в любовните отношения на Телеците. Финансовото ви положение ще започне да се подобрява. Ако се концентрирате върху професионалния си растеж, ще имате успех. Здравето ви ще е проблематично, но можете да го подобрите чрез детоксикация.

Близнаци
През ноември необвързаните Близнаци ще имат шанса да открият любовта в лицето на богат/а бизнесмен (бизнес дама) или чужденец (чужденка). Изпълнете професионалните си задачи още в началото на месеца. Здравето ви ще бъде добро, но може да бъде още по-добро с приятен любовен живот.

Рак
Плутон ще внесе елемент на забавление и творчество в професионалния живот на Раците. Финансите могат да бъдат подобрени с иновации. Прекарването на повече време със семейството и съпруга ще направи връзките ви по-приятни. Здравето ще бъде отлично.

Лъв
Упоритата ви работа и добрите планетарни конфигурации през ноември ще доведат до напредък в професионалната сфера. Любовният ви живот с вашия брачен партньор ще ви донесе вълнуващи изживявания. Здравето изисква от вас повече почивка.

Дева
Социалните ви контакти ще подпомагат паричните потоци към вас. Въпреки че не сте на 100% отдадени на работата, в професионалната сфера всичко ще е наред. Ще изживеете моменти на стрес във вашата любовна връзка. Здравето ви ще бъде крехко и ще изисква достатъчно почивка.

Везни
Брачните ви взаимоотношения през месеца ще бъда чувствени и романтични. Великолепни финанси. Здравето ви ще бъде отлично.

Скорпион
Очертават се страхотни кариерни перспективи за вас, Скорпиони. Парично се движите напред с помощта на вашия брачен партньор. Бракът ви ще бъде с романтична окраска през ноември. Здравето ви е страхотна и ви дава увереност.

Стрелец
Този месец можете да спечелите пари от хазарт, Стрелци. Ако си търсите нова работа, ще успеете. Очертават се проблеми в семейния ви живот. Здравето ви ще бъде добро.

Козирог
Семейният ви живот ще ви носи забавление, ако се съсредоточите върху това да правите повече неща заедно с децата. Професионалните ви изяви ще бъдат прилични. Очаквайте повече финансови постъпления през последната седмица на ноември. Здравето ви ще бъде отлично.

Водолей
Очаква ви върхово постижение в професията през ноември. Финансите ви се движат добре с помощта на Нептун. Оставете своя брачен партньор да доминира в любовния живот в първите седмици на ноември. Здравето ви ще бъде чудесно.

Риби
Очакват ви добри професионални перспективи, ако позволите на колегите да ви помогнат.  През ноември любовният ви живот ще бъде източник на напрежение. Здравето изисква повече грижи. Давайте си време за релакс.