astro

списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец септември 2018

Овен
На прекрасно здраве и жизненост ще се радват представителите на зодия Овен до 23 септември. Необвързаните могат да срещнат бъдещия си партньор на работно събитие или парти. В професията ще напредвате бавно, но сигурно.

Телец
Очакват ви изпитания на любовния фронт, Телци. Това се отнася както за обвързаните, така и за необвързаните представители на зодията. Разширявайте социалните си контакти. Те ще ви бъдат от полза в бизнеса. Здравето ви през месец септември ще е чудесно.

Близнаци
Влиянието на Марс ще ви действа разсейващо, когато става въпрос за работа. В любовта нещата се подобряват – ще общувате гладко със своята половинка. Здравето ще ви създава грижи.

Рак
Този месец парите ще дойдат при Раците, които се занимават с маркетинги продажби. Необвързаните ще имат шанс да срещнат любовта. Професионалните въпроси ще са на заден план. Здравето ще бъде добро.

Лъв
Превъзходно здраве и добри парични постъпления очакват Лъвовете през септември. Всичко това обаче се отнася до 23 число. Любовта ще бъде нестабилна. За обвързаните звездите вещаят проблеми с общуването. За необвързаните – съветът ни е да се отдадат на почивка, защото през септември няма да срещнат човек, подходящ за любовна връзка.

Дева
Здраве и оптимизъм ще бликат от вас, Деви. Ще се интересувате от кариерното развитие на другите, отколкото от вашето собствено.  Поради ретроградния Меркурий, финансовото положение ще бъде нестабилно. Нищо ново в любовта.

Везни
Финансов растеж вещаят звездите за вас, Везни. Ще имате и подкрепата на партньора. Отделете време на семейството. Здравето ви се подобрява.

Скорпион
Насочете усилията си в свое ново бизнес начинание, защото ще имате силната подкрепа на Юпитер – големият благодетел. Добрата диета ще подобри още повече здравословното ви състояние. В любовта всичко ще върви по мед и масло.

Стрелец
Кариерният растеж за вас, Стрелци, ще бъде подкрепен с финансови награди. Приходите ви ще бъдат прекрасни, въпреки че вашите очаквания са още по-големи. Погрижете се за здравето ис.

Козирог
Изключително добър професионален просперитет за вас Козирози, макар че финансовото изражение няма да го видите сега. Здравето ви ще бъде великолепно. Давайте си почивка в натовареното ежедневие.

Водолей
Очаква ви кариерен растеж. Бъдете бдителни, ако се впускате в нови инвестиции. Луната ще действа благотворно на вашето здраве.  Ретроградния Меркурий ще ограничава финансовия ви просперитет.

Риби
Уран и Плутон ще възпрепятстват така желаното от вас професионално израстване. За необвързаните месецът ще донесе много романтика в любовта. Пазете здравето си.