astro

списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП за месец август2018

Овен
Нетрадиционни методи ще помогнат за вашия финансов просперитет през месеца. Необходимо е да проявявате повече страст, ако искате любовният ви живот да върви добре. Необвързаните ще търсят връзка, която да им носи повече удоволствие в сравнение с досегашните. Здравето ви ще е чудесно.

Телец
Семейни казуси и емоционални фактори ще доминират в живота на телците през август 2018. Бъдете новатори – това ще ви помогне да спечелите повече пари. Търсите повече страст в любовния съпружески живот. Кариерните перспективи пред вас се подобряват. Здравето ще ви създава проблеми.

Близнаци
Любовните отношение за представителите на зодия Близнаци ще бъдат нестабилни. Месецът е подходящ да планирате бъдещото си кариерно развитие. Колкото и да ви се иска през август няма да можете да изкарате повече пари. Здравето ви ще е блестящо.

Рак
Положителните планетарни аспекти създават предпоставки за добри парични потоци през месеца. Здраве и жизненост ще блика от вас. Любовният ви живот ще бъде по-скоро скучен.

Лъв
Венера ще подпомага професионалното ви израстване.Паричния ви просперитет се допълва от мощното положително влияние на Меркурий, който ще възвърне обичайното си движение. Въпреки, че ще имате много възможности за мимолетни любовни връзки, изчакайте, защото скоро ще срещнете човек, с който да изградите трайни взаимоотношения. Здравето ви ще бъде прекрасно.

Дева
Ще се интересувате повече от кариерното развитие на другите членове на семейството ви, отколкото от вашето. Ще имате добри печалби през месеца. Проблемите в настоящата ви връзка постепенно ще изчезнат. Здравето ви ще бъде добро.

Везни
Очакват ви романтични и страстни любовни взаимоотношения.  Здравето и жизнеността ви са великолепни. Начинанията, които обмисляте ще видят бял свят, а заедно с това ще дойдат и парите.

Скорпион
Добрите аспекти на планетите подпомагат вашето професионално израстване. Излизането на Юпитер от ретроградност ще подпомогне вашите приходи. Необвързаните ще срещнат любовен партньор, докато преследват професионалните си цели. Здравето ви може да се подобри чрез духовни практики.

Стрелец
Добри финансови приходи и повишен жизнен статус очакват стрелците. Необвързаните могат да намерят своята половинка в чужбина. Здравето ви ще е прекрасно.

Козирог
Чудесно здраве очаква козирозите през месеца. Финансите ви ще бъдат ограничени, поради ретроградността на Меркурий. Взаимоотношенията с вашия партньор могат да се усложнят поради намеса на други членове от семейството.

Водолей
Плутон ще даде тласък на кариерния растеж на Водолеите. Връзката ви с партньора ще бъде чудесна и ще ви носи много хубави мигове. Здравето ви ще бъде нестабилно.

Риби
Юпитер ще подпомогне вашето професионално развитие. Меркурий ще повлияе позитивно вашата връзка. Здравето ви ще бъде стабилно.