numerology-reading

Палитра стил - PalitraStyle.com

Нумерологията е прастара наука с необятни хоризонти. Нейните тайни и мистицизъм се използват за предсказване на бъдещето, за определяне характера на човек, за разгадаване на съдбата му.

В основата на нумерологията стоят числата. Сборуването на дати и години, превръщането на буквите в цифри и тяхното тълкуване – са само някои от похватите й. Според нумерологията има определени дати във всеки месец, които са най-подходящи за определени начинания. Ползата от съобразяването с тях е изпитана във времето.

Изненадващо е колко много подходящи дати има за покупка на предмети на изкуството: 1, 2, 3, 12, 13, 21, 23 дати от месеца. Внимание, жени! Същите дати са много подходящи и за пазаруване на дрехи – покупките ще се окажат качествени и ще ви носят настроение винаги, когато ги носите.

Най-добри за реклама и продажби са 5 и 15.

Преместете се в ново жилище на 6, 14, 24. Тези дати са благоприятни и за покупки за дома, които ще се окажат изключително качествени и дълго ще ви служат.

Вашите подаръци ще бъдат най-добре оценени, ако ги поднесете на 9, 18, 27. Ще се окаже, че сте избрали нещо много желано за бъдещия притежател, а и той ще запомни красивия жест и ще ви бъде много благодарен.

За стартиране на нови проекти и начинания, изберете 1, 10 или 28. Не завършвайте нищо на тези дати.

Неблагоприятните дати за пътувания са 2, 4, 6, 22, 24, 25. Ако въпреки това ви се наложи да пътувате, шофирайте много внимателно, а ако сте обикновен пътник внимавайте за багажа си.

Излизайте, срещайте се с приятели и се забавлявайте на 5, 14, 23,. На тези дати дългото стоене у дома ще ви потисне и депресира.

6 дата от всеки месец е идеална за финализиране на проект.

Не стартирайте нищо на 7.

Още по темата:

Какво ни очаква в Годината на Металния плъх

Луната и ние

Зачатието е възможно, дори при жени, считани за безплодни

Фази на луната