списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Lillian TooПрогноза от световноизвестната Лилиан Тоо, фенг шуи експерт, за това какво ще ни донесе 2018 - годината на жълтото земно куче, според китайския хороскоп.

2018 е година за утвърждаване на вече започнатото, за съсредоточаване  върху изграждането и подобряването. Това е най-доброто време за полагане на основите за бъдещ  добър и успешен резултат.

За тези, които мислят да сменят работата, е най-добре да прекарат годината в слушане и учене, Не трябва да се действа импулсивно,  за да се предпазите от лоши последици.

Тези, които се движат по линията на най-малкото съпротивление и проявяват достатъчно търпение, ще се радват на най-добри резултати. В каквато и ситуация да попаднете, не бъдете буйни и импулсивни. Ако сте решили да сменяте работата, колата, къщата или местоживеенето си обмислите всичко много внимателно. Дори  по сърдечните въпроси трябва да помислите внимателно, преди да вземете голямото решение.

За да напредвате през тази година, уверите се че сте изпълнили ангажимента си преди да се заемете с друг.

Годината предлага изобилие от ресурси и възможности, но няма необходимата дълбочина и сила, за да направи така, че нещата да се случват. Не очаквайте бързи резултати, тъй като ще са необходими реални усилия за да постигнете  успех.

Тази година носи някои ползи за родените в годината на вола, тигър, заек, дракон, овца, маймуна, петел и куче. Те ще открият яснота какво да правят, за да извлекат максимума от тази година.

 Втората половина на годината е по-положителна, отколкото първата.  Полезните елементи показват, че тези, които са търпеливи и трудолюбиви, могат да видят зрелищни резултати. В края на годината ще има по-добри перспективи и добри новини.

Водните знаци - плъхове и глигани ще трябва да работят особено здраво, тъй като им липсва вътрешната и външната сила, за да се съчетаят хармонично с елементите на годината.

Тъй като елементите на годината са небалансирани, ще видим свръхкапацитет и многобройни ресурси. Въпреки всичко това не е добра година за инвестиране в нова къща.

 Месеците август и септември носят повече пари и успех на бащата в къщата. Всички мъже трябва да носят повече злато тази година, тъй като металът е ключът към увеличаване на богатството.

За да увеличите късмета си, можете да поставите фигурка на кучето Фу върху малка кутийка със съкровище в северозападния ъгъл на хола си.

fu dog

 

 

 

 

 

За да укрепите успеха на късмета, трябва да сложите на работното си бюро статуя на крал Хесер, който седи на кон.

king Gesar

 

 

 

 

 

 

За да подобрите хармонията, можете да поканите осемте безсмъртни у дома си и да ги поставите в северозападния ъгъл. Майката в семейството също се повлияе добре от осемте безсмъртни.

8 immortals

 

 

 

 

 

Мениджърите и тези, които са в позиции на власт, трябва да укрепят перспективите си за кариера, като се възползват от закрилата на небесния император, който привлича вниманието на силните наставници.

amulet

 

 

 

 

 

 

Родените в годината на маймуната, могат да поставят на работното си бюро фигурка на Маймуна, седяща върху дракон. Това ще им донесе огромно благосъстояние.

monkey

 

 

 

 

 

 

Благоприятният ритуал за укрепване на късмета и гарантиране, че никога няма да бъдете без пари, е да замените портфейла си с портфейла , на който е изобразено кучето Фу.  Поставете в него три китайски монети, обвързани със златено шнурче, заедно с някои "стари пари" "от стария си портфейл заедно с някои "нови пари "от тези, които са по-богати или по-щастливи от самите вас. Този ритуал е особено мощен, когато се прави през първите 15 дни на китайската Нова година.

Още по темата: