lipstickПалитра стил - PalitraStyle.com

За да сте сигурни в правилния избор на червило, водете се от максимата, че то трябва да отива на лицето ви, дори когато сте без грим, независимо с какво сте облечени.

Най-подходящият нюанс червило

Най-подходящите нюанси червило за вашите устни са едни или два тона по-тъмно от естествения цвят на вашите устни.
Предлагаме ви едни малък трик: Нанесете слой от избраното червило само върху едната устна и сравнете. Ако то е само една или две идеи по-тъмно от другата ви устна, значи сте намерили своя цвят червило. Ако не желаете да ползвате тестер, можете просто да поставите червилото пред устните си и да се огледате в огледалото на добра дневна светлина.

Тънки устни

Ако имате тънки устни, стойте далеч от тъмните червила. Тъмните цветове само ще подчертаят това, което искате да прикриете.Насочете съм средната цветова палитра. Подбирайте червило с перлен блясък – така устните ви ще изглеждат по-пълни и сочни.

Червено червило

Червеното червило е класика. Но много жени погрешно мислят, че не им отива. Тайната на добрия избор на червеното червило е в полутоновете. На дамите с розова кожа им подхожда черешово червено. Тези, които са с по-тъмна кожа, изглеждат чудесно с тъмно червено червило.

Тен и червило

Жените със светла кожа, изглеждат страхотно в червила в телесен цвят. Те могат да подбират различни негови нюанси като кайсиево, розово и коралово.
Съвет:  Стойте далеч от кафявите червила, с които ще изглеждате безлични.

Тези, които имат среден тон на кожата могат да се насочат към по-тъмните червила. Те ще изглеждат страхотно в сладките бонбонени цветове - розово, горски плодове и др.
Съвет: Избягвайте ярко червеното червило, както и цвят бордо.

За дамите с тъмна кожа най-подходящи са червилата с цвят на шоколад и слива.
Съвет: Смело носете червено червило - също много ви подхожда.

 

Още по темата: