Amaja 2Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Възможно ли да се сдобиете с фасети и корони само за един ден? И то без да се налага да ви вземат отпечатъци и да чакате зъботехникът да изработи конструкцията. За 15 минути да получите нова коронка, а новата ви пломба да е с живот три пъти по-дълъг от тази на фотополимерите?

Отговорът на всички тези въпроси е “Да”!

Всичко това е напълно възможно в дентална клиника “Амайя”. Двата броя високотехнологични апарата CEREC на фирмата “Sirona”, една от най-успешните инвестиции на клиниката. Освен бързина и качество, новите два модерни апарата осигуряват и значително по-ниски цени на част от стоматологичните услуги, особено при тези в които има работа и зъботехник.

Предимствата на модерната технология

Amaja 1Най-голямото предимство е че, в рамките на едно посещение пациентът получава пълно обслужване. Избягва се поставянето на многобройни упойки и прекомерното изпиляване на зъбите. Не са нужни допълнителни посещения на клиента в кабинета. Керамиката като материал дава максимална естетика за зъба и венеца и е биологично поносима. В конструкцията не се съдържа метал, който в някои случаи, е възможно да доведе до алергична реакция. Възстановяването има естествен вид и не се отличава от околните зъби.

Amajya 3

CAD/CAM Cerec и "Усмивка на лизинг" в “Амайя”

“Амайя” е и първата денталната клиника в Пловдив, която облекчи пациентите си, осигурявайки за първи път в Пловдив възможност за зъболечение и естетични реконструкции на лизинг. Новата услуга се нарича “Усмивка на лизинг” и е съвместна с компанията“TBI Кредит”. Идеята бе провокирана след анализ на състоянието в страната по време на икономическата криза. Статистиката показва, че все повече хора се отказват от профилактика и лечение, поради липса на средства.Така пациентите няма да плащат наведнъж своето лечение и няма да натоварват допълнително семейните бюджети. "Считаме, че инвестицията която направихме с двата CAD/CAM Cerec апарата и с въвеждането на новата услуга "Усмивка на лизинг" ще помогнем на хората, които имат нужда от нашата помощ, но нямат достатъчно средства да заплатят наведнъж. Искаме да бъдем полезни на пловдичани, както и на пациентите от цялата страна, казва собственикът на клиника "Амайя" – д-р Елена Пенчева.

За контакти:

Пловдив, ул."Бяло море" 2

+35932607650
+359882069540

http://www.amayadent.com

 

Още по темата: