diadema 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Всяка жена иска не просто да бъде красива.Тя иска да бъде оригинална. Уникалната визия обикновено се постига чрез стилното облекло. Последният щрих индивидуалност обаче зависи от бижутата.

Диадемата е изключително интересен моден аксесоар за коса. Подбрана с вкус и в тоналността на общата визия, тя придава изискан и царствен вид на жената.

Модерни с диадема или как се комбинира диадемата с други бижута

Когато решите да сложите диадема, тя задължително трябва да бъде в сет с останалите бижута. Комбинирайте не повече от три украшения. Това правило е много важно да се спазва, защото в противен случай рискувате да изглеждате нелепо. Диадемата за коса изисква продълговати, издължени обеци, които да я допълват и подчертаят. Красиво й подхожда обемна гривна или пръстен.

Прическа, грим, тоалет – съобразете ги с диадемата

Диадемата е капризен моден аксесоар, който подчинява всичко друго от вашата визия. Т.е. тя е центърът, около който трябва да напаснете тоалет, прическа, грим.

diadema

Внимателно подбирайте вида на диадемата спрямо случая, за който я слагате. Обикновено това е сватба, или вечерно парти. Дантела, мъниста, блестящи камъни и сатен се допълват прекрасно с всеки официален тоалет.

Диадемата можете да вложите в стегнат или хлабав кок. Дълга коса с романтични вълни също изглежда прекрасно с този аксесоар.

Когато носите диадема, обърнете особено внимание на грима. Той, преди всичко, трябва да подчертава блясъка й.

*Снимковият материал е предоставен специално за PalitraStyle от Magy`sMakeup

 

Още по темата: