Beautiful-Women-Face-Girls Палитра стил - PalitraStyle.com

Състоянието на кожата на лицето се променя в зависимост от възрастта, хормоналния фон, емоционалното състояние, околната среда. За да изглежда лицето добре, за кожата трябва да се полагат грижи. Някои дами разчитат на професионалните услуги на козметичните салони, но най-хубаво е да знаем какви грижи можем сами да полагаме за кожата си. Защото грижата трябва да е ежедневна.

Прочети още...

pantone 2017Палитра стил - PalitraStyle.com

Във връзка със Седмицата на модата в Ню Йорк, PANTONE Fashion Color Report предоставя изчерпателен преглед на най-използваните цветовете от модните дизайнери в пролетните им колекции през 2017 година.

Прочети още...

esen 2016Автор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Желанието за спокойствие, сила и оптимизъм вдъхновяват есенно-зимната палитра на модните цветове, представени от Pantone.

Прочети още...

pearls 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Перлата е органичен скъпоценен камък, който е жив. Средната продъжителност на живота им е кратка, в сравнение с останалите скъпоценни камъни. След  150 – 200 години те потъмняват и губят блясъка си. Перлите могат преждевременно да остареят и да загубят привлекателността си, ако не спазваме някои основни грижи за тях.

Прочети още...

 списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Бисер, маргарит, сълзите на нимфите – все красиви и поетични наименования на един от най-прекрасните скъпоценни камъни – перлата. Тя е единственият скъпоценен камък, произлязъл от живо същество - перлена мида (в сладки води) или стрида (в солени води).

Прочети още...