raceАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ръцете са нашата визитка. Те дават информация както за нас самите, така и за грижите, които се полагаме за външния си вид. Чрез поддържаната кожа на ръцете, чрез добрата грижата за ноктите можем да разчитаме на добро впечатление у всички, с които общуваме.

Прочети още...

diadema 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Всяка жена иска не просто да бъде красива.Тя иска да бъде оригинална. Уникалната визия обикновено се постига чрез стилното облекло. Последният щрих индивидуалност обаче зависи от бижутата.

Прочети още...

risaПалитра стил - PalitraStyle.com

За никого не е тайна, че все повече мъже обръщат изключително голямо внимание на своя външен вид.  Независимо дали е на работа в офиса или се забавлява с приятели, мъжът трябва да има собствен стил на обличане. А стилът се гради с качествени дрехи и изтънчен вкус при избора им.

Прочети още...

brown 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Независимо дали сте горда притежателка на светлия кехлибар или на почти черното – вашите кафяви очи са винаги красиви, топли и вълнуващи, а погледът е дълбок и ярък!

Прочети още...

obeciАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Обиците са най-предпочитаният моден аксесоар от жените. Дали в ежедневието или за официален повод, те са неделима част от цялостната ни визия. Възприемаме ги като най-естествената украса на женските уши.

Прочети още...