fishu PalitraStyleАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Фишу – това е малък шал, който се връзва около врата. Придава свежест, елегантност и стил на вашата визия. Носи се обикновено като допълнение към класическа риза, блуза, сако или рокля с деколте. Модният аксесоар е подходящ както за ежедневния, така и за деловия стил на обличане. С фишу винаги ще изглеждате модерни.

Прочети още...

lipsАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Устните, наред с очите, винаги са били най-забележимата част от лицето на жената. Ако очите безмълвно изразяват чувствата и мислите, то устните имат привилегията да се идентифицират със словесния израз. Дори и когато мълчат, устните могат “да говорят” чрез вида си.

Прочети още...

grim blue 1Автор: Маргарита Джелепова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако сте благословени с естествено сини очи, вероятно искате да знаете кои цветове грим ще подхожда на очите ви, така че те наистина да се открояват. Ще се опитаме с няколко прости съвета да ви помогнем да вземете най-доброто за вас решение.

Прочети още...

arabski grim1Автор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Близкоизточната жена винаги е омагьосвала съзнанието със своята непозната и загадъчна красота. Средствата й за разкрасяване са били истински извор на тайни  за непросветените западни жени още от 18-19 век. Очите на източната жена са тези, които поразяват от пръв поглед. Непознат, мистериозен и обикнат, арабският стил на гримиране винаги ще намира своите почитатели. Наследници на богата история, учудващо ли е, че арабските жени са развили грима днес до истинско изкуство?

Прочети още...

danki 2Автор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Дънките носят чувство за свобода. Те дават неизчерпаеми възможности да градите свой собствен стил. Съчетават се с всички цветове и още - придават им допълнителен блясък.

Прочети още...