brown 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Независимо дали сте горда притежателка на светлия кехлибар или на почти черното – вашите кафяви очи са винаги красиви, топли и вълнуващи, а погледът е дълбок и ярък!

Прочети още...

obeciАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Обиците са най-предпочитаният моден аксесоар от жените. Дали в ежедневието или за официален повод, те са неделима част от цялостната ни визия. Възприемаме ги като най-естествената украса на женските уши.

Прочети още...

sutien Палитра стил - PalitraStyle.com

Най-еротичната част от дамското бельо е сутиенът. Функцията му обаче не се изчерпва само с това да съблазнява. Най-важното му достойнство е в това, че той поддържа гърдите и предпазва кожата им от преждевременно отпускане.

Прочети още...

fishu PalitraStyleАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Фишу – това е малък шал, който се връзва около врата. Придава свежест, елегантност и стил на вашата визия. Носи се обикновено като допълнение към класическа риза, блуза, сако или рокля с деколте. Модният аксесоар е подходящ както за ежедневния, така и за деловия стил на обличане. С фишу винаги ще изглеждате модерни.

Прочети още...

lipsПалитра стил - PalitraStyle.com

Устните, наред с очите, винаги са били най-забележимата част от лицето на жената. Ако очите безмълвно изразяват чувствата и мислите, то устните имат привилегията да се идентифицират със словесния израз. Дори и когато мълчат, устните могат “да говорят” чрез вида си.

Прочети още...