sunglassesАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Слънчевите очила са любим моден аксесоар и на жените, и на мъжете. Носим ги в ежедневието, подходящи са и за деловия стил, слагаме ги, когато сме в планината или на морето. В последно време, поради изтъняването на озоновия слой в атмосферата и увеличаване интензитета на ултравиолетовите лъчи (UVA, UVB, UVC), слънчевите очила стават здравна необходимост за всеки човек.

Прочети още...

kolie 1Автор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Колието е вашата визитка на всяко събитие. То заявява категорично вашето присъствие и ви помага да оставите следа в съзнанието на всеки, който ви е погледнал. В делника слагането на колие носи настроение и показва вашия вкус и индивидуалност. Добре подбрано, колието е чудесен аксесоар и в деловия стил на обличане.

Прочети още...

akvarel 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Маргарита Джелепова е професионален гримьор. Собственик е на Magy`sMakeup Studio.

Техниката Акварел е идеална, когато е необходимо да се създаде ярък и устойчив грим. Тя е много подходяща за фотосесии, подиумен и фентъзи грим, но е и напълно приложима и съвместима със салонния, бюти грим – за вечерно парти, сватба, коктейл. Акварелната техника позволява да направите цветовете ярки, интензивни, а грима - по-траен и стилен. По-рано се твърдеше, че може да се използва само в боди фейс и боди арт изкуството, но сега широката сцена също прие този вид техника.

Прочети още...

PenchevaПалитра стил - PalitraStyle.com

Винаги сте искали да се усмихвате широко на света, но не го правите, защото не харесвате зъбите си.

Прочети още...

raceАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ръцете са нашата визитка. Те дават информация както за нас самите, така и за грижите, които се полагаме за външния си вид. Чрез поддържаната кожа на ръцете, чрез добрата грижата за ноктите можем да разчитаме на добро впечатление у всички, с които общуваме.

Прочети още...