akvarel 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Маргарита Джелепова е професионален гримьор. Собственик е на Magy`sMakeup Studio.

Техниката Акварел е идеална, когато е необходимо да се създаде ярък и устойчив грим. Тя е много подходяща за фотосесии, подиумен и фентъзи грим, но е и напълно приложима и съвместима със салонния, бюти грим – за вечерно парти, сватба, коктейл. Акварелната техника позволява да направите цветовете ярки, интензивни, а грима - по-траен и стилен. По-рано се твърдеше, че може да се използва само в боди фейс и боди арт изкуството, но сега широката сцена също прие този вид техника.

Прочети още...

PenchevaПалитра стил - PalitraStyle.com

Винаги сте искали да се усмихвате широко на света, но не го правите, защото не харесвате зъбите си.

Прочети още...

raceАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ръцете са нашата визитка. Те дават информация както за нас самите, така и за грижите, които се полагаме за външния си вид. Чрез поддържаната кожа на ръцете, чрез добрата грижата за ноктите можем да разчитаме на добро впечатление у всички, с които общуваме.

Прочети още...

diadema 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Всяка жена иска не просто да бъде красива.Тя иска да бъде оригинална. Уникалната визия обикновено се постига чрез стилното облекло. Последният щрих индивидуалност обаче зависи от бижутата.

Прочети още...

risaПалитра стил - PalitraStyle.com

За никого не е тайна, че все повече мъже обръщат изключително голямо внимание на своя външен вид.  Независимо дали е на работа в офиса или се забавлява с приятели, мъжът трябва да има собствен стил на обличане. А стилът се гради с качествени дрехи и изтънчен вкус при избора им.

Прочети още...