liceПалитра стил - PalitraStyle.com

След сериозните промени в слънчевото греене на земята, си е престъпление да се игнорира вредното влияние на слънчевите лъчи върху кожата. Слънчевите лъчи действат независимо от сезона, затова е препоръчително ежедневния крем за лице да има предпазващи агенти от вредното им влияние. Какво да търсим на етикета на дневния крем за лице?

Прочети още...

lipstick Палитра стил - PalitraStyle.com

За да сте сигурни в правилния избор на червило, водете се от максимата, че то трябва да отива на лицето ви, дори когато сте без грим, независимо с какво сте облечени.

Прочети още...

Amaja 2Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Възможно ли да се сдобиете с фасети и корони само за един ден? И то без да се налага да ви вземат отпечатъци и да чакате зъботехникът да изработи конструкцията. За 15 минути да получите нова коронка, а новата ви пломба да е с живот три пъти по-дълъг от тази на фотополимерите?

Отговорът на всички тези въпроси е “Да”!

Прочети още...

sunglassesАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Слънчевите очила са любим моден аксесоар и на жените, и на мъжете. Носим ги в ежедневието, подходящи са и за деловия стил, слагаме ги, когато сме в планината или на морето. В последно време, поради изтъняването на озоновия слой в атмосферата и увеличаване интензитета на ултравиолетовите лъчи (UVA, UVB, UVC), слънчевите очила стават здравна необходимост за всеки човек.

Прочети още...

kolie 1Автор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Колието е вашата визитка на всяко събитие. То заявява категорично вашето присъствие и ви помага да оставите следа в съзнанието на всеки, който ви е погледнал. В делника слагането на колие носи настроение и показва вашия вкус и индивидуалност. Добре подбрано, колието е чудесен аксесоар и в деловия стил на обличане.

Прочети още...