MMПалитра стил - PalitraStyle.com


Изборът на фон дьо тен е един от най-важните избори, които правим, гримирайки се. Създаването на добра основа на лицето е първата и най-съществена стъпка при изграждането на един добър макияж.

Прочети още...

bulkaАвтор: Маргарита Джелепова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

В сватбения ден красотата е много повече от добро осветление и умело приложен сватбен грим. За да изглеждате възможно най-добре във вашия голям ден, от съществено значение е да се овладее правилната рутинна грижа за кожата. В крайна сметка, колкото и прецизно и умело да е поставен един грим, той не може да сътвори чудеса – вашата кожа е платното, върху което професионалният гримьор рисува.

Прочети още...

liceПалитра стил - PalitraStyle.com

След сериозните промени в слънчевото греене на земята, си е престъпление да се игнорира вредното влияние на слънчевите лъчи върху кожата. Слънчевите лъчи действат независимо от сезона, затова е препоръчително ежедневния крем за лице да има предпазващи агенти от вредното им влияние. Какво да търсим на етикета на дневния крем за лице?

Прочети още...

lipstick Палитра стил - PalitraStyle.com

За да сте сигурни в правилния избор на червило, водете се от максимата, че то трябва да отива на лицето ви, дори когато сте без грим, независимо с какво сте облечени.

Прочети още...

Amaja 2Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Възможно ли да се сдобиете с фасети и корони само за един ден? И то без да се налага да ви вземат отпечатъци и да чакате зъботехникът да изработи конструкцията. За 15 минути да получите нова коронка, а новата ви пломба да е с живот три пъти по-дълъг от тази на фотополимерите?

Отговорът на всички тези въпроси е “Да”!

Прочети още...