lipsПалитра стил - PalitraStyle.com

Устните, наред с очите, винаги са били най-забележимата част от лицето на жената. Ако очите безмълвно изразяват чувствата и мислите, то устните имат привилегията да се идентифицират със словесния израз. Дори и когато мълчат, устните могат “да говорят” чрез вида си.

Прочети още...

grim blue 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако сте благословени с естествено сини очи, вероятно искате да знаете кои цветове грим ще подхожда на очите ви, така че те наистина да се открояват. Ще се опитаме с няколко прости съвета да ви помогнем да вземете най-доброто за вас решение.

Прочети още...

arabski grim1 Палитра стил - PalitraStyle.com

Близкоизточната жена винаги е омагьосвала съзнанието със своята непозната и загадъчна красота. Средствата й за разкрасяване са били истински извор на тайни  за непросветените западни жени още от 18-19 век. Очите на източната жена са тези, които поразяват от пръв поглед. Непознат, мистериозен и обикнат, арабският стил на гримиране винаги ще намира своите почитатели. Наследници на богата история, учудващо ли е, че арабските жени са развили грима днес до истинско изкуство?

Прочети още...

danki 2 Палитра стил - PalitraStyle.com

Дънките носят чувство за свобода. Те дават неизчерпаеми възможности да градите свой собствен стил. Съчетават се с всички цветове и още - придават им допълнителен блясък.

Прочети още...

bodyПалитра стил - PalitraStyle.com

Не бива да пренебрегваме кожата на нашето тяло под претекст, че тя е скрита под дрехите ни. Грижете се за нея ежедневно, защото по този начин показвате уважение не само към собственото си тяло, но и към любимия човек, с когото го споделяте.

Прочети още...