jeans 1

Палитра стил - PalitraStyle.com

Дънките носят чувство за свобода. Те дават неизчерпаеми възможности да градите свой собствен стил. Съчетават се с всички цветове и още - придават им допълнителен блясък.

Дънките – комфортно, стилно и модерно облекло

Простият и непретенциозен, напълно универсален плат деним дава възможност на дрехата ви както да се слее в цялостен сет, така и деликатно да подчертае вашата личност. Освен безграничните възможности, които дават за съчетаване, дънките предлагат и така нужния в днешно време комфорт.

Универсални, дънковите дрехи присъстват във всеки сезон. Ако държите да сте винаги на гребена на вълната, можете да се съобразите с налаганите, хитови модели, които се препоръчват за специални моменти или просто да заложите на класическите цветове и кройки, което ще ви държи на ниво и без да сте в течение с последните модни писъци.

Съветът на специалиста за дънките

Макар универсални дънките носят някои "капани" и предизвикателства. Потърсихме за коментар модния специалист Малина Моравенова, създател на дрехи с марката “Magenta”:

Дънките са прекрасно облекло не само, когато са нови, но дори когато са застарели и изтъркани. В един момент обаче те губят качествата си и добрия си изглед и трябва да бъдат изхвърлени от гардероба. Основния показател за това е, когато дънките се отпуснат.

На пазара се намират безброй предложения - от най-евтини до безбожно скъпи дънки. Важно е да се научим да разпознаваме класата в една дънкова дреха. Естествено, че не е нито нужно, нито възможно да отделяме огромни суми, затова просто трябва да се научим да избягваме джинсите с евтин вид, което обикновено се дължи на лошите основни качествана дрехата - качеството на денима, кройката и най-вече - цвета му!

Бих искала да обърна внимание и на една особеност при цветовете! Макар, предлаганите цветове да са безброй, основният е син, което дава предпоставкада допуснем една сериозна грешка. Задача с повишена трудност е съчетаването на сини дънки със син топ, връхна дреха или аксесоари. Съблюдавайте те да бъдат в един нюанс и цветовете да не се "карат", което често се случва при съчетаването на няколко различни дрехи в един цвят.

Характеристиките на денима като материал позволяват от него да бъдат изработвани освен панталони, поли, рокли, връхни дрехи, а и чанти, обувки и каквото още се сетите. В модата има сезони, в които присъствието на денима е засилено, има и такива, в които не е препоръчително да се отрупате в аксесоари и обувки от този род.

jeans 1Още по темата:

Дънките - хитът на всички времена