jenaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако се лекувате от безплодие,  думите „бързайте” и „изчакайте”, навярно вече ви звучат като мантра. Само човек, попадал във вашето положение може да разбере колко еднакво убийствени могат да бъдат тези слова, въпреки че в първия случай призовават към действие, а във втория едва ли не към бездействие.

Прочети още...

pregnant Палитра стил - PalitraStyle.com

Пътят към забременяването трябва да бъде забавен и приятен. За съжаление обаче за много двойки това не е така. Независимо дали сега сте решили да се втурнете в приключението за направата на бебе или сте получили изключително разочароващата диагноза „необяснимо безплодие”, можете да предприемете една мъдра стъпка – да обърнете внимание на храната, която консумирате. Някои храни имат негативно въздействие върху мъжката и женската репродуктивна система.

Прочети още...

telesno tegloсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Телесното тегло на майката е важен фактор при забременяване и формиране на плода в първите месеци. Ако сте решили да имате бебе, постигнете здравословно тегло преди бременността. Така ще увеличите шанса си да забременеете по-бързо и същевременно ще осигурите на бебето си най-благоприятни възможности за добро начало.

Прочети още...

pregnantсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Можем ли да повлияем на случайността, за да заченем наследник от желания пол? Източната философия и медицина имат положителен отговор на този въпрос и дават някои основни препоръки, свързани с употребата на някои храни.

Прочети още...

baby Палитра стил - PalitraStyle.com

В наши дни все повече жени отлагат раждането на деца след 35 г. Специалистите в областта на фертилитета, обаче алармират, че тогава може да е твърде късно за накои от тях.

Прочети още...