FruitVegПалитра стил - PalitraStyle.com

Жените вече са достатъчно добре информирани за ползата от Фолиева киселина (Витамин В9) по време на бременността. Фолиевата киселина значително намалява риска от сериозни вродени дефекти на невралната тръба у бебето, които се получават в началото на бременността.

Прочети още...

amalgamaПалитра стил - PalitraStyle.com

Ако отдавна се опитвате да забременеете и не успявате, възможно е причината за това да бъдат вашите амалгамени пломби.

Прочети още...

kissПалитра стил - PalitraStyle.com

За много двойки, правещи бебе, сексът се е превърнал в скучна работа, доближаваща се до „медицинска манипулация”. Изчисляването на подходящите дни, измерването на базалната температура, наблюдението на цервикалния секрет, овулацията предполагат и таймиране на сексуалния акт. Романтиката изчезва, удоволствието – също. Отразява ли се всичко това върху очаквания резултат?

Прочети още...

termomсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Понякога се налага мъжът и жената да „вземат в свои ръце” чудото на зачатието. Ако при вашия начин на практикуване на секс не се получава бременност, оптитайте да го промените като наблегнете на интимната близост в т. нар. плодовити дни.

Прочети още...

elefantsАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Древната китайска философия, наречена фенг шуй или фън шуй, е комплекс от знания, които се отнасят до техники за балансиране на жизнената енергия, за да осигурят здраве, късмет и успех. Ако искате бебе, фън шуй може да ви помогне бързо да реализирате желанието си.

Прочети още...