cerviksПалитра стил - PalitraStyle.com

При някои жени забременяването се получава лесно и бързо. На тях изобщо ни им трябва да знаят как и кога е станало чудото. Но има и други дами, при които нещата  се оказват по-сложни, просто защото от известно време опитват, а тестът за бременност така и не показва заветните две черти.

Прочети още...

mama sicretсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Докато хормонът естроген доминира преди овулацията, във фоликуларната фаза на вашия цикъл, прогестеронът доминира след овулацията, в лутеалната фаза от цикъла. Преди овулацията прогестеронът присъства в много малки количества. След овулацията прогестеронът се произвежда от жълтото тяло и присъства в много по-висока концентрация.

Прочети още...

astro 1списание Палитра стил - PalitraStyle.com

През 50-те години на 20 в. един бележит чешки изследовател – д-р Ойген Йонас, стига до революционно откритие по отношение на забременяването, което се основава на лунната фаза в хороскопа на жената и моментът на зачатието.

Прочети още...

pregnantПалитра стил - PalitraStyle.com

Всеки нов менструален цикъл при жената е своеобразно ново начало. Организмът започва отново да се подготвя за възможността да даде благоприятна среда за развитието на нов живот.

Прочети още...

spermсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Основна роля в зачеванeто на нов живот имат сперматозоидът и яйцеклетката. Но за да се стигне до сливането на двете полови клетки, е необходимо задействането на низ от сложни механизми и оптимално стечение на обстоятелствата. Телата ни са толкова интелигентни, че за да се случи зачеването, са се подсигурили по няколко различни начина. И въпреки това в човешката популация зачеването е с успеваемост 25-30% месечно.

Прочети още...