astro 1списание Палитра стил - PalitraStyle.com

През 50-те години на 20 в. един бележит чешки изследовател – д-р Ойген Йонас, стига до революционно откритие по отношение на забременяването, което се основава на лунната фаза в хороскопа на жената и моментът на зачатието.

Прочети още...

pregnantсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Всеки нов менструален цикъл при жената е своеобразно ново начало. Организмът започва отново да се подготвя за възможността да даде благоприятна среда за развитието на нов живот.

Прочети още...

spermсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Основна роля в зачеванeто на нов живот имат сперматозоидът и яйцеклетката. Но за да се стигне до сливането на двете полови клетки, е необходимо задействането на низ от сложни механизми и оптимално стечение на обстоятелствата. Телата ни са толкова интелигентни, че за да се случи зачеването, са се подсигурили по няколко различни начина. И въпреки това в човешката популация зачеването е с успеваемост 25-30% месечно.

Прочети още...

jenaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Ако се лекувате от безплодие,  думите „бързайте” и „изчакайте”, навярно вече ви звучат като мантра. Само човек, попадал във вашето положение може да разбере колко еднакво убийствени могат да бъдат тези слова, въпреки че в първия случай призовават към действие, а във втория едва ли не към бездействие.

Прочети още...

pregnantсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Пътят към забременяването трябва да бъде забавен и приятен. За съжаление обаче за много двойки това не е така. Независимо дали сега сте решили да се втурнете в приключението за направата на бебе или сте получили изключително разочароващата диагноза „необяснимо безплодие”, можете да предприемете една мъдра стъпка – да обърнете внимание на храната, която консумирате. Някои храни имат негативно въздействие върху мъжката и женската репродуктивна система.

Прочети още...