astro 1списание Палитра стил - PalitraStyle.com

През 50-те години на 20 в. един бележит чешки изследовател – д-р Ойген Йонас, стига до революционно откритие по отношение на забременяването, което се основава на лунната фаза в хороскопа на жената и моментът на зачатието.

„Който не познава астрологията, няма право да се занимава с лечение!”, Хипократ

Още като студент д-р Йонас проявява интерес към астрологията. Той чете асирийско-вавилонски източници, в които се говори за влиянието на планетите, и в частност на луната върху жената и способността й да има поколение. Това откритие му дава основание за научни изследвания, резултатите, от които се оказват смайващи.

„Ние използваме астрологическите закони, основани на петхилядолетен опит и ги верифицираме с помощта на изчислителната техника.”, д-р Йонас

През 1956 г., на 15 август (Успение Богородично), Д-р Йонас открива първите си тезиси в областта на естественото зачеване. Като човек, вярващ в легендата за Божията Майка Дева Мария, той посвещава своето откритие на нея.

Клиничните тестове се осъществяват през 60-те години на 20 в. в братиславската Клиника по гинекология. Д-р Йонас съставя индивидуални календари на зачатие на 800 жени, които искали да имат дете от мъжки пол. Точността превишила всички очаквания – 99%.

Последвало друго изследване за възможността за зачеване на жизнеспособно потомство при тези двойки, при които имало само нежизнеспособни ембриони. Резултатите показали 98% жизнеспособни деца.

Д-р Йонас провежда ново изследване върху 360 жени, страдащи от необясним стерилитет, които в рамките на 3 и повече години не успявали да забременеят. Той им назначава следване на препоръките на индивидуалните им календари за зачеване. В резултат, през годината 352 жени забременели, което показва успех от 97.8% - невиждана досега ефективност.

В един и същи месец жената има два фертилни периода

Традиционно се смята, че жената е най-плодовита в средата на своя менструален цикъл (в дните около овулацията). Д-р Йонас доказва съществуването на втори паралелен, естествен цикъл при жената, който е космо-биологически. Той е изцяло съобразен с фазите на луната. И в него има дни, в които жената е най-фертилна.

Методът на естествено зачеване на д-р Йонас

Тайна се състои в това, че жената е най-плодовита тогава, когато транзитното слънце и транзитната луна правят същия ъгъл, който са имали и в момента на раждането й.
Препоръчва се секс 24 часа преди точното повторение на ъгловите аспекти между Луната и Слънцето.

Рождени хороскопи, предсказателни (месечни, за 6 месеца, за 1 година), бизнес хороскопи, партньорски хороскоп, отговор на въпрос, детска астрология, определяне подходящо име за дете, нумерология и цветоанализ. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Когато двойката желае да зачене дете от определен пол, трябва да се изчисли астрологически, освен точния ъгъл между Слънцето и Луната, който повтаря този от Наталната (Рождената) карта, да се обърне внимание и на Луната в какъв астрологичен знак се намира в момента на зачеването. Според Астрологията има мъжки и женски знаци. Мъжки знаци са: Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, а женски са: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби. Когато луната се намира в мъжки знак се зачеват момчета, когато е в женски – момичета.

Що се отнася до зачеването на жизнеспособно потомство, освен ъгъла между Слънцето и Луната, трябва да се разгледат подробно Наталните карти и на двамата партньори, както и да се направят допълнителни анализи и изчисления на транзитните позиции на планетите в различните домове.

Д-р Йонас все пак не разкрива всички тайни на своя метод

„Работих върху този метод повече от 50 години. Установих осем калкулации за нуждите на жените. Всички изчисления се придружават от специални инструкции за съответната семейна двойка, които трябва да се спазват, ако искат да постигнат успех с моя метод. Методът ми е с 98% надеждност, което означава, че е максимума в областта на естествените науки и медицината.”
Д-р Йонас поема отговорността за своя метод, само ако изчисленията са направени от неговия екип в някои от четирите центъра: Словакия, Чешката република, Унгария или Индия.

Методът на д-р Йонас е патентован в Световната организация за защита на интелектуалната собственост – WIPO (World Intellectual Property Organization) в Женева, Швейцария, под номер (713239) CENTRUM JONAS INTERNATIONAL 15. AUG. 1956.

Още по темата: