risunkaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Фоайето на Второ РУ на МВР Пловдив се е превърнало в галерия, за да покаже рисунките на талантливите деца от Пловдив, които участват в конкурса “Спаси живота на детето”. Победителите ще бъдат отличени на официална церемония на 26 март 2016г., от 11 часа в сградата на полицейското управление.

За поредна година във Второ РУ в Пловдив се организира конкурс за детска рисунка с цел да бъдат повишени знанията и уменията на децата за безопасно движение в градска среда.

В тазгодишната надпревара под надслов “Спаси живота на детето” са се включили ученици от училищата на обслужваната територия с общо 50 рисунки. Двадесет от тях, подбрани от жури в състав пловдивските художници Иван Ламбров и Ангел Китипов, са изложени във фоайето на полицейското управление.

На официална церемония в събота, 26 март, от 11 часа ще бъдат отличени трите най-добри рисунки. Авторите им ще получат ваучери за пазаруване в търговска верига за велосипеди, а на всички участници в конкурса ще бъдат връчени сертификати и предметни награди.

На събитието ще присъстват директорът и заместник директорът на ОДМВР – Пловдив и представители на Главна дирекция “Национална полиция”.

Още по темата: