bremenni Палитра стил - PalitraStyle.com

За да бъде още по-пълна палитрата на нашия цветен живот, създадохме нова рубрика в Палитра стил, която нарекохме Бременни.

Календар на бременността - бременността по седмици

Прочети още...

babyАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Темата за стволовите клетки вълнува все повече семейства, които очакват рожба, защото на дневен ред пред тях стои въпросът - дали да замразят от ценния материал като инвестиция в бъдещето не само на бебето, но и на цялото семейство. Към настоящия момент около 5% от българските семейства са се възползвали от тази възможност.

Прочети още...

BaleffАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 22 май 2014 г. от 19 часа в зала България, София, любителите на класическата музика ще имат възможността да се насладят на изпълнението на Концерт за цигулка и оркестър ре мажор оп.35 от Пьотр Илич Чайковски и Симфония No 5  си бемол мажор оп. 100 от Сергей Прокофиев под диригентството на Павел Балев, солист Стефан Тарара, цигулка, Германия.

Прочети още...

den pobedaПалитра стил - PalitraStyle.com

В Русия честват 9 май като Деня на победата над хитлеристка Германия. Капитулацията е подписана в източното берлинско предградие Карлхорст на 8 май 1945 г. късно вечерта, когато в Москва вече е 9 май.

Прочети още...

PDAАвтор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 11 май 2014 г., неделя, в деня на светите равноапостоли Кирил и Методий, Пловдивска духовна семинария отбелязва своя патронен празник. Тържествата започват в 9 ч. в сградата на Семинарията.

Прочети още...