Anastas Konstantinov Палитра стил - PalitraStyle.com

На 4 юли 2014 г. (петък), от 19 ч. в Градската художествена галерия - Пловдив, Анастас Константинов открива своя самостоятелна изложба. На двата етажа на галерията ще бъдат показани над сто творби от различни периоди на художника.

Прочети още...

dekupag boxПалитра стил - PalitraStyle.com

Сигурно с възхита сте се наслаждавали на обикновени предмети от бита, които изглеждат прелестно, благодарение на декорацията си. Кутии, бутилки, купи, вази, свещи и др. с изящните рисунки по тях, с умело подбраните цветови комбинации носят усещането за романтика, ретро стил и уют. Те са толкова красиви и специални,  благодарение на една древна техника, която се практикува и днес – декупаж.

Прочети още...

bremenni Палитра стил - PalitraStyle.com

За да бъде още по-пълна палитрата на нашия цветен живот, създадохме нова рубрика в Палитра стил, която нарекохме Бременни.

Календар на бременността - бременността по седмици

Прочети още...

babyАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Темата за стволовите клетки вълнува все повече семейства, които очакват рожба, защото на дневен ред пред тях стои въпросът - дали да замразят от ценния материал като инвестиция в бъдещето не само на бебето, но и на цялото семейство. Към настоящия момент около 5% от българските семейства са се възползвали от тази възможност.

Прочети още...

BaleffАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 22 май 2014 г. от 19 часа в зала България, София, любителите на класическата музика ще имат възможността да се насладят на изпълнението на Концерт за цигулка и оркестър ре мажор оп.35 от Пьотр Илич Чайковски и Симфония No 5  си бемол мажор оп. 100 от Сергей Прокофиев под диригентството на Павел Балев, солист Стефан Тарара, цигулка, Германия.

Прочети още...