logoПалитра стил - PalitraStyle.com

Със 73 студенти стартира първият випуск в новооткритата Православна духовна академия "Св. св. Кирил и Методий" в Пловдив. Официалното откриване на учебната година ще се състои на 1 септември 2014 г.

Прочети още...

PDA Палитра стил - PalitraStyle.com

С още студенти ще се допълни първият випуск на Православна духовна академия „Св. св. Кирил и Методий” – Пловдив. След кандидат-студентския изпит през юли бяха приети 53 (петдесет и трима) човека. Поради големия интерес, учебното заведение обяви втора дата за приемен изпит, който се проведе вчера.

Прочети още...

logoПалитра стил - PalitraStyle.com

След проведения първи кандидат-студентски изпит в Православна духовна академия „Св. св. Кирил и Методий” са приети 53 студенти, 8 от които са жени. Поради големия интерес към новооткритото висше духовно училище,  от ректората обявяват втора дата за прием – 19 август 2014 г. (вторник). 

Прочети още...

I LambrovПалитра стил - PalitraStyle.com

Изкуството е един посредник на неизразимото. Гьоте

Иван Ламбров е творец, който умее да създава изкуство с различни изразни средства. Сферите на творческите му изяви са скулптура, витраж, живопис, акварел, мозайка и фреско.

Прочети още...

Tronat na nadejdataПалитра стил - PalitraStyle.com

От 4 юли 2014 г. Градската художествена галерия в Пловдив е различна. Тя е цветна и одухотворена, защото в нея се е настанил светът на големия Анастас Константинов.

Прочети още...