svetovno Палитра стил - PalitraStyle.com

"Гребането е страст, гребането е страхотно, гребането е шанс за слава, гребането е упоритост, гребането е сила, гребането е съвършенство, но гребането е и болка", се пее в парчето, което ще е музикалната емблема на Световното по гребане до 23 години. Състезанието ще се проведе в Пловдив от 22 до 26 юли.

Прочети още...

med sestraАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес, 12 май, отбелязваме професионалния празник на медицинските сестри. Денят е в чест на годишнината от рождението на първата медицинска сестра Флорънс Найтингейл.

Прочети още...

seminaria 25Автор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес, 11 май 2015 година, Пловдивска духовна семинария "Св. св. Кирил и Методий" чества троен празник. В деня на светите равноапостоли Кирил и Методий училището отбелязва своя патронен празник, празнува 25 години от своето възстановяване и 1 век от установяването на Семинарията от Цариград в Пловдив.

Прочети още...

manastir Sv.Atanasii Палитра стил - PalitraStyle.com

Недалеч от Чирпан, в землището на с. Златна ливада се намира най-старият действащ манастир в Европа – Св. Атанасий Велики.

Прочети още...

trudАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 1 май 2015 година в село Труд ще бъде отбелязан Денят на труда и Денят на село Труд. Тържествата ще се състоят на Площада пред читалището и ще започнат в 17 часа. Организатори са Кметство с.Труд, ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, НЧ „Светлина“ 1929 и Църковно настоятелство.

Прочети още...