PDSсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

 

Пловдивската духовна семинария “Св. Св. Кирил и Методий“ е в интернет пространството с нов сайт www.seminaria.bg.

 

Прочети още...

phoca thumb l dsc 0864списание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 24 февруари, Тодорова събота, тържествено бе осветен новият храм на Православна духовна академия и Пловдивска духовна семинария „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Пловдив.

Прочети още...

 PDAсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 30 януари Православната църква почита паметта на светите Три светители – св. Василий Велики, св. Григорий Богослов и св. Йоан Златоуст. Тримата велики архиереи се почитат като покровители на православното богословие и православните висши духовни школи.

Прочети още...

zaednoсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес, 10 декември 2017 година се навършват 69 години от  приемането от страна на Общото събрание на ООН на Всеобщата декларацията за правата на човека, която обявява всички хора за равни по права и свободи по рождение.

Прочети още...

RA08--Dirigent-Pavel--Balefсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Концертът на Томас Хемпсън и Софийска филхармония, който трябваше да се състои на 14 декември, се мести на 16 май 2018 г., съобщиха организаторите. Причината е заболяване на артиста, което не позволява дългоочакваното събитие да се състои на обявената дата.

Добрата новина е, че въпреки натоварения му календар, Томас Хемпсън вече е потвърдил нова дата за София - 16 май 2018 г. Закупените билети ще важат без нужда от презаверяване.

Прочети още...