theaterПалитра стил - PalitraStyle.com

Свят без театър?  Само при споменаването на това, не ви ли се струва, че изведнъж се смразявате и застивате на място, че започвате живот в един сив и скучен свят на сенки без емоции.
Живот в Матрицата на уж „истинският свят“ изпълнен с проблеми, в който няма място за култура, защото видите ли се решават много важни въпроси за оцеляването на нацията и овладяване на политическия живот.

Прочети още...

ZBoyadjievПалитра стил - PalitraStyle.com

На 2 февруари честваме годишнина от смъртта на Златю Бояджиев - живописецът от Брезово.

Прочети още...

Wien StaatsoperПалитра стил - PalitraStyle.com

Само преди броени дни диригентът Павел Балев направи своя дебют на най-престижната европейска сцена – Виенската държавна опера (Wiener Staatsoper). Маестрото дирижира „Любовен Еликсир“ (L’elisir d’amore) на Гаетано Доницети. Двете представления – на 5 и 10 декември 2016 г. предизвикаха ласкави отзиви в музикалните среди на Виена.

Прочети още...

Anastas 2016Палитра стил - PalitraStyle.com

На 2 декември 2016, петък, в артгалерия „Анастас“, неподражаемият Анастас Константинов открива изложба-живопис, в която ще представи най-новите си творби.

Прочети още...

5списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Виктория Христова e на 30 години. Родена е в град Плевен. Живее със съпруга си и малката си дъщеря в град София. Прави интересен блог за плетене http://knit-cat.blogspot.bg/. Запознайте се с нея!

Прочети още...