trudАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 1 май 2015 година в село Труд ще бъде отбелязан Денят на труда и Денят на село Труд. Тържествата ще се състоят на Площада пред читалището и ще започнат в 17 часа. Организатори са Кметство с.Труд, ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, НЧ „Светлина“ 1929 и Църковно настоятелство.

Прочети още...

DubarovaАвтор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

“Аз искам слънце цял живот да имам

и дланите ми винаги да парят;

да нося дъх на слънце негасимо

и буйно да горя, да не догарям.” (Да съм слънчево момиче)

Прочети още...

Автор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

От 20 до 26 юли 2015 година Гребният канал ще бъде най-интересното място за жителите и гостите на Пловдив, защото там ще се проведе Световното първенство по гребане до 23 години.

Прочети още...

IisusАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Последната седмица от Великия пост се нарича “Страстна”, т.е. седмица на страданията Христови. Названието “Страстна” идва от славянската дума “страсть”, която означава силно страдание, бедствие. В тази седмица православните християни изживяват с Иисус Неговите последни земни дни.

Прочети още...

kvantovo prichastieсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

От 02 април до 01 май 2015 г. пространството на централния офис на БНП Париба в София ще бъде изпълнено с  живописните платна на известния художник  Анастас Константинов. Изложбата ще представи подбрани нови творби на автора между които значимото платно „Квантово причастие”.

Прочети още...