Anastas 2016Палитра стил - PalitraStyle.com

На 2 декември 2016, петък, в артгалерия „Анастас“, неподражаемият Анастас Константинов открива изложба-живопис, в която ще представи най-новите си творби.

Прочети още...

5списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Виктория Христова e на 30 години. Родена е в град Плевен. Живее със съпруга си и малката си дъщеря в град София. Прави интересен блог за плетене http://knit-cat.blogspot.bg/. Запознайте се с нея!

Прочети още...

Sv.DimitarПалитра стил - PalitraStyle.com

Това е празникът на св. Димитър, един от най-почитаните светци в народната ни култура. Димитровден е централният годишен ориентир в етничните ни територии и затова обредните практики фиксират представи, свързани с прелома – преход към зимата.

Прочети още...

hram MelnicaПалитра стил - PalitraStyle.com

Близо до границата ни с Турция, край село Мелница, в местността „Дрънчи дупка” съществува малък храм, носещ името „Рождество Пресвято Богородично”. На 8 септември 2019 г., неделя, ще бъде отбелязан храмовия празник.

Прочети още...

semeistvo Палитра стил - PalitraStyle.com

Живеем в малък град и дъщеря ми посещава единствената детска градина. В групата са около трийсетина деца, включително двойка близначки, но не инвитро – както навсякъде и по всякакъв повод отбелязват техните близки.

Прочети още...