vipusk 2018списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес 30 юни 2018 г. в деня на Събор на св. славни и всехвални 12 апостоли тържествено бяха връчени дипломите на випуск 2018 г. на Пловдивска духовна семинария "Св. св. Кирил и Методий" с класен ръководител г-н Денчо Мирчев.

Прочети още...

textfestсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 29-30 юни 2018 г. Фондация „Стойна Кръстанова“ ще бъде домакин на първия по рода си фестивал на текстила ТекстФест. Откриването на фестила ще бъде на 29 юни от 18 часа  в Стария град, „Улицата на занаятите“ (ул. „Стръмна“ 1)  с изложбата „Текстил и Град“. Изложените творения са резултат от съвместна работа на студенти и ученици с майстори.

Прочети още...

PDA Палитра стил - PalitraStyle.com

На 16 юни стартира приемът на документи за учебната 2018/2019 г. в Пловдивска духовна семинария "Св. св. Кирил и Методий“.

Пловдивска духовна семинария "Св. св. Кирил и Методий" е средно-общообразователно духовна училище с прием след 7 клас и петгодишен курс на обучение.

Прочети още...

 

PDSсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

 

Пловдивската духовна семинария “Св. Св. Кирил и Методий“ е в интернет пространството с нов сайт www.seminaria.bg.

 

Прочети още...

phoca thumb l dsc 0864списание Палитра стил - PalitraStyle.com

На 24 февруари, Тодорова събота, тържествено бе осветен новият храм на Православна духовна академия и Пловдивска духовна семинария „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Пловдив.

Прочети още...