ideizavodataсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Идеи за водата www.ideizavodata.com  е новият корпоративния блог на Хансгрое груп, насочен към българската аудитория.  Целта на му е да запознава българските потребители с  предимствата на продуктите на Хансгрое груп: смесители за баня, смесители за кухня, душове, душ пити, душ слушалки, душ колони, термостати за душ, аксесоари за баня,  аксесоари за кухня.

Прочети още...

rpu02списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Второ районно управление на МВР в Пловдив ще се включи в европейската инициатива „Ден без асансьори“, организирана от Сдружение BG Бъди активен.

Целта на това събитие е да привлече внимание към физическата активност за здраве и да покаже, че за да се движим не е необходимо да отделяме време и средства.

Прочети още...

theaterПалитра стил - PalitraStyle.com

Свят без театър?  Само при споменаването на това, не ви ли се струва, че изведнъж се смразявате и застивате на място, че започвате живот в един сив и скучен свят на сенки без емоции.
Живот в Матрицата на уж „истинският свят“ изпълнен с проблеми, в който няма място за култура, защото видите ли се решават много важни въпроси за оцеляването на нацията и овладяване на политическия живот.

Прочети още...

ZBoyadjievПалитра стил - PalitraStyle.com

На 2 февруари честваме годишнина от смъртта на Златю Бояджиев - живописецът от Брезово.

Прочети още...

Wien StaatsoperПалитра стил - PalitraStyle.com

Само преди броени дни диригентът Павел Балев направи своя дебют на най-престижната европейска сцена – Виенската държавна опера (Wiener Staatsoper). Маестрото дирижира „Любовен Еликсир“ (L’elisir d’amore) на Гаетано Доницети. Двете представления – на 5 и 10 декември 2016 г. предизвикаха ласкави отзиви в музикалните среди на Виена.

Прочети още...