invinovita

Палитра стил - PalitraStyle.com

ИЗЛОЖБА

ВЪВ ВИНОТО Е ЖИВОТЪТ/ IN VINO VITA

 откриване: 23.11.2017, 18 ч.

 ул. Стръмна 1

 23.11.2017-03.12.2017

Прочети още...

ideizavodataсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Идеи за водата www.ideizavodata.com  е новият корпоративния блог на Хансгрое груп, насочен към българската аудитория.  Целта на му е да запознава българските потребители с  предимствата на продуктите на Хансгрое груп: смесители за баня, смесители за кухня, душове, душ пити, душ слушалки, душ колони, термостати за душ, аксесоари за баня,  аксесоари за кухня.

Прочети още...

rpu02списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Второ районно управление на МВР в Пловдив ще се включи в европейската инициатива „Ден без асансьори“, организирана от Сдружение BG Бъди активен.

Целта на това събитие е да привлече внимание към физическата активност за здраве и да покаже, че за да се движим не е необходимо да отделяме време и средства.

Прочети още...

theaterПалитра стил - PalitraStyle.com

Свят без театър?  Само при споменаването на това, не ви ли се струва, че изведнъж се смразявате и застивате на място, че започвате живот в един сив и скучен свят на сенки без емоции.
Живот в Матрицата на уж „истинският свят“ изпълнен с проблеми, в който няма място за култура, защото видите ли се решават много важни въпроси за оцеляването на нацията и овладяване на политическия живот.

Прочети още...

ZBoyadjievПалитра стил - PalitraStyle.com

На 2 февруари честваме годишнина от смъртта на Златю Бояджиев - живописецът от Брезово.

Прочети още...