zaednoсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Днес, 10 декември 2018 година се навършват 70 години от  приемането от страна на Общото събрание на ООН на Всеобщата декларацията за правата на човека, която обявява всички хора за равни по права и свободи по рождение.

Прочети още...

Stanislava Dimitrovaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Станислава Димитрова по професия е банков служител. Тя има необичайно хоби - да рисува с пръсти. На 4 декември 2018 г. открива първата си изложба в София. Запознайте се с един интересен творец!

Прочети още...

Откриване на ЧервеноПалитра стил - PalitraStyle.com

В деня на Вяра, Надежда, Любов и София, 17 септември 2018 г., за първи път отвори врати “Червено” – школа за личностно развитие и комуникативни умения.

Школата бе открита със слово от доц. д-р Красимира Кръстанова, декан на Философско – исторически факултет на Пловдивския университет.

Прочети още...

nosia RRПалитра стил - PalitraStyle.com

На 1 септември 2018 г., събота, в 19:00ч. Росица Радева открива изложба, в която ще покаже реставрирани от самата нея автентични български носии. Експозицията ще бъде подредена във Фондация “Стойна Кръстанова” на ул. “Стръмна” №1 в Стария град, Пловдив.

Прочети още...

PDAПалитра стил - PalitraStyle.com

Втора дата за прием на студенти обявиха от Православна духовна академия „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пловдив. Всички желаещи могат да подадат документи в учебното заведение - на място, по пощата или по имейл до 24.08.2018 г. Събеседването с кандидатите ще на 28 август 2018 г. в сградата на Академията.

Прочети още...