bremenniПалитра стил - PalitraStyle.com

За да бъде още по-пълна палитрата на нашия цветен живот, създадохме нова рубрика вПалитра стил, която нарекохме Бременни.

Бременността е един от най-ярките етапи в живота на съвременните хора. Трепетът през деветте месеца очакване, тревогите и вълненията за появата на новия живот оставят незабравим отпечатък в съзнанието всеки.

В новата рубрика Бременни представяме календар на бременността, в който се проследява развитието на бременността по седмици. Разглеждаме бременността през всеки неин етап - от зачеването до раждането, обръщаме специално внимание на съществени моменти във физическото и психическото състояние на майката през всяка гестационна седмица, представяме развитието на бебето.

Освен за майката и бебето, сме отделили и специално място и за таткото. Информацията за него е поднесена приятно, с чувство за хумор и с леко  "намигване". Все пак да не забравяме, че колкото и сериозен етап от живота да е бременността, тя е нещо чудесно, на което трябва искрено да се радваме и наслаждаваме.

За създаването на Бременността по седмици сме използвали български и чуждоезикови източници като книги, списания, специализирани сайтове и др.

Информацията, която ви поднасяме е консултирана със специалисти: акушер-гинеколог и педиатър-неонатолог и е изцяло съобразена със здравеопазването в България.

За напред планираме да обогатяваме информацията относно бременността с още практични и интересни статии.

Надяваме се да ви бъдем полезни!

Календар на бременността - бременността по седмици