Anastas Konstantinov Палитра стил - PalitraStyle.com

Анастас Константинов представя най-новите си творби, създадени през 2014 година. Пред ценители и колекционери той ще покаже едновременно две изложби – акварели и маслени платна.

Много от творбите са вдъхновени от старозаветни библейски образи и притчи. Други носят духа на Америка, защото са свързани с пребиваването на художника в САЩ във връзка с пет годишния арт проект за представяне на неговото изкуство там.

Специално за ексклузивната изложба е пристигнал американският арт мениджър на Анастас – Микеланджело Чели. Пред PalitraStyle г-н Чели изрази своето задоволство от предстоящата изложба:  "Аз мисля, че е чудесна идея Анастас да покаже едновременно акварел и масло. Не трябва да забравяме и скулптурите, които ще бъдат изложени. Така хората ще имат възможност да видят как той използва различни техники. Всъщност има много малко художници, които могат да творят с различни изразни средства".

Изложбата ще бъде в София и ще продължи само два дни. Първият вернисаж е на 31 октомври 2014 г. (петък) от 18 до 21 часа. Вторият вернисаж е на 1 ноември – Денят на народите будители от 11 до 18 часа.
Екслузивната изложба ще бъде представена в Адвокатско дружество “Колчева, Смиленов, Коев и съдружници”, София 1000, ул. “Кузман Шапкаров” №4 (от южната страна на Народния театър). Телефони за контакти: +359 899 996022 и +359 896 523939
www.anastasgalliryusa.com

Още по темата: