chernitcaПалитра стил - PalitraStyle.com

Черницата е чудесно дърво с много лековити свойства и помощник за здравето на хората. Използват се както прекрасните плодчета, така и листата и кората на това дръвче.

Прочети още...

frutasсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

В естествените храни съществуват вещества, наречени антиоксиданти, които предпазват клетките на телата ни от вредните свободни радикали. Антиоксидантите ни предпазват от болести и ни помагат да се радваме на добро общо здравословно състояние. Те са незаменими в подготовката ни за зачеване и бъдеща успешна бременност.

Прочети още...

yoga jenaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Сукшма вияма, известни и като антиревматични упражнения, са неделима част от Хатха йога. В превод сукшма е със значение на фин, в смисъл,че повлиява енергийната система.

Прочети още...

coloursПалитра стил - PalitraStyle.com

За това, че може да се лекува с цветове е известно още от древни времена. Това лечение са използвали народите на древните цивилизации на Китай, Индия и Египет и Атлантида. Храмовете в Древен Египет били строени така, че в тях попадала слънчева светлина, която лекувала хората. Средновековните катедрали били украсявани с цветни витрини и прозорци, а в Атлантида, е имало кръгли храмове със специални помещения, където са лекували хора, съчетавайки естествена светлина и кристали. В днешно време лечението с цветове е отново много популярно. Един от видовете на това лечение е това с цветна вода.

Прочети още...

woman-hairПалитра стил - PalitraStyle.com

Вероятно по време на бременността си сте се радвали на чудесна коса – лъскава, жива, гъста и здрава. „Виновникът” за това е произведеният в големи количества хормон естроген. Раждането обаче предизвиква истински обрат в състоянието на вашата коса.

Прочети още...