kissАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Целуването е любимо занимание на всички влюбени, независимо на каква възраст са. Актът на страстната, т.нар. френска целувка, издава обич, нежност, сексуално желание. Целувката всъщност е едно от най-интимните човешки преживявания.

Прочети още...

kolaАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Рецептата на Кока Кола е пазена в дълбока тайна от производителя. Нас обикновените хора обаче това изобщо не ни интересува, тъй като освен да си доставяме удоволствие като консумираме напитката, с нея можем и да се лекуваме. Кока Колата помага успешно при някои здравни неразположения.

Прочети още...

lekarСписание Палитра стил - PalitraStyle.com чрез Plovdivskinovini.com

Детската хирургия е магия! Това е краткото описание на доц. Пенка Стефанова, която е завеждащ клиниката по детска хирургия в УМБАЛ Св. Георги.

Прочети още...

art terapyАвтор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Арт–терапията е вид психотерапия, при която изкуството се използва за повлияване върху емоционалното и физическо състояние на човека и съответно за лечение. Най-често се прилагат рисуване, музика, ролеви игри (актьорство), писане и др. Арт-терапията може да се използва при здрави хора като им помага за разрешаването на личностни конфликти и кризисни житейски ситуация. Все по-често обаче, арт-терапията се използва като помощен метод при онкоболни пациенти.

Прочети още...

med 2Автор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Още в дълбока древност на меда се е приписвало всесилно лечебно действие спрямо всякакви болести. Древните египтяни го употребявали във вид на мази, пластири, компреси, лапи, отвари за промивки и лекували рани, стомашни, бъбречни, очни и други болести. Старата индийска медицина приписвала на меда важни и многостранни лечебни и укрепващи свойства.

Прочети още...