babinden Палитра стил - PalitraStyle.com

Инфекциите са навсякъде около нас, а в есенно-зимния сезон ставаме по-уязвими към тях. Спазването на елементарни хигиенни правила е от голяма полза в грижата да бъдем здрави.

Прочети още...

vodaПалитра стил - PalitraStyle.com

Използването на минерални води за лечение и общо укрепване на организма е известно от дълбока древност. В миналото гражданственост имаше названието балнеолечение, а днес говорим за СПА.

Прочети още...

yoga KАвтор: Виолета Манолова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Хармония, обединение, баланс, пълно физическо, умствено, емоционално и духовно здраве – всичко това е йога.

За да се докоснете до света на Хата Йога, известният инструктор и йога-терапевт в център Йогакайваля-Пловдив, Ви кани на отворено занимание Хата Йога за начинаещи.

Прочети още...

M kalendarПалитра стил - PalitraStyle.com

Животът на жената е белязан от определени физиологични явления. Процесите, касаещи женската полова система до голяма степен са скрити. Най-доловимият сред тях е месечният цикъл, затова по него може да се съди най-общо за състоянието на женското тяло.

Прочети още...

FruitVegПалитра стил - PalitraStyle.com

Експертите по здравословно хранене препоръчват да се приемат по пет порции плодове и зеленчуци на ден. Това важи с особена сила за бременните. За да се осигурят необходимите полезни вещества за организма, специалистите съветват да се консумират три пъти жълти плодове и листни зеленчуци и два пъти други плодове и зеленчуци през деня. Как да внесем повече плодове и зеленчуци в дневното си меню?

Прочети още...