tishinaАвтор: Петя Стойчева - психолог, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

В свят, който отвсякъде ни бомбардира със своите оглушителни звуци, ярки цветове и шеметно сменящи се по екраните образи, тишината все повече започва да носи стигмата на ценност в изгнание.

Прочети още...

mineral water 1Палитра стил - PalitraStyle.com

Хлорно-натриевите води са минерални води с преобладаващо съдържание на натрий и хлор и най-малко 1 грам на литър разтворени твърди вещества в тях.

Прочети още...

mineral water 2Палитра стил - PalitraStyle.com

От дълбока древност човечеството е прилагало за лечение и укрепване на организма един от най-големите природни дарове – минералните води. Ние, българите, сме истински щастливци, защото живеем в страна извънредно богата на различни видове минерални води, които можем да използваме.

Прочети още...

yoga yaramovАвтор: Гeорги Яръмов, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Човешкото тяло има чудесен вроден капацитет да се адаптира към променящата се околна среда. Това благоразумно може да се използва за създаване на ефективна защита срещу физически и психически разстройства. Ефикасната работа на органи и системи и координация между тях е гаранция за добро здраве. Древните йогистки практики координират и балансират функциите на тялото и ума.

Прочети още...

eggАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Консумирането на 1-2 яйца дневно стимулира обмяната на веществата, повишава хемоглобина в кръвта, повишава общия тонус в организма и покрива 20-40% от дневната нужда на човека от белтъчини от животински произход и цялата му нужда от желязо и витамини А и В2.

Прочети още...