14week-aсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Вие сте активна жена, чиято работа е свързана с пътувания ил просто сте решили да предприемете пътуване до екзотичн страна. Да, всичко това е хубаво, но сте притеснена от положението си в момента, защото сте бременна. Ще навредят  ли пътуванията на Вас и бебето?

Прочети още...

kosataПалитра стил - PalitraStyle.com

Всички около Вас твърдят, че бременните жени излъчват особена красота и сияние. Но за съжаление Вие не мислите така. Разбира се, че имате и добри дни, но по-често си мислите, че хората преувеличават с хвалебствията по Ваш адрес, просто защото се чувствате наедряла, тежка и уморена.

Прочети още...

teaПалитра стил - PalitraStyle.com

Няма нищо по-здравословно от това да започвате деня си с чаша ароматен, топъл билков чай, вместо с кафе. Твърде вероятно е, докато сте бременна, да не можете да понасяте вкуса на кафето. Вместо това, билковият чай ще ви ободри, хидратира и зареди с настроение. Освен всичко, с помощта на билките ще можете да контролирате и някои неприятни симптоми на бременността. Но внимание! Не всички билки са безопасни по време на бременност. По-долу ще изброим някои от тях, които са подходящи през този деликатен период от живота на жената. Ако обичате чай, добре ще е да се разнообразявате с различни видове, вместо да залагате на ежедневното консумиране само на един и същ.

Прочети още...

kolaПалитра стил - PalitraStyle.com

Когато сте бременна не се налага да променяте изоснови ежедневните си навици. Ако всичко с бременноста ви се развива нормално, съвсем спокойно можете да продължите да се возите в кола и да шофирате.

Прочети още...

shoesсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Да носите любимите си обувки докато сте бременна, понякога може да се окаже мисия невъзможна.Хормонални промени, болки в гърба, подути крака, повишено изпотяване – това са само малка част от „ефектите” на  бременността. Защо да не облекчите част от тях? Всъщност това е съвсем лесно, просто трябва да си набавите удобни обувки, подходящи за бременни мами.

Прочети още...