20weekАвтор: Антония Петрова, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

Много мъже са готови да се закълнат, че синдромът на симпатичната бременност е съвсем реален, просто защото са го изпитвали. Други се опитват да го обяснят с нездравословни хранителни навици и нервно напрежение.

Прочети още...

158204622 nursing-body-pillows---maternity-pregnancy-pillow-g-Палитра стил - PalitraStyle.com

Бременността Ви напредва, бебето расте, а Вие усещате все по-голям дискомфорт. Болките в гърба, крампите и умората, Ви карат да се чувствате все по-изтощена. Вечер жадувате да си легнете в мекото и удобно легло и да се наспите, за да бъдете на сутринта свежа и бодра. За съжаление наедрялото Ви тяло Ви създава проблеми. Трудно намирате поза, в която да се чувствате удобно.

Прочети още...

pregnantсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Според традиционната китайска медицина в различните месеци на бременността се отдава различно значение на развитието на определени органи на плода. Познаването на основополагащата китайска философия, в чиято база стоят древните принципи на Ин и Ян, дава право на практикуващите традиционна китайска медицина да съветват бъдещата майка какво да прави през различните етапи на бременността, за да бъдат тя и бебето здрави.

Прочети още...

pregnantАвтор: Екип на списание Палитра стил - PalitraStyle.com

 

Почти всички бременни жени имат проблеми със съня в някакъв момент от деветмесечния период. И това не е изненадващо, като се има предвид, че ви се гади, имате киселини в стомаха и постоянна нужда да посещавате тоалетната.

 

Прочети още...