10weekПалитра стил - PalitraStyle.com

Щастието Ви е покорило напълно, след като сте разбрали, че носите живот в себе си. Мислите си, че дори можете да полетите, само да не бяха неприятните неразположения на тялото Ви – гадене, повръщане, запек, киселини... Не е задължително да ги имате всичките наведнъж, дори може да сте сред щастливките, които са подминати от тях. Но, ако Ви се случи, ето как с помощта на здравословното хранене можете да облекчите неприятното състояние.

Прочети още...

32week Палитра стил - PalitraStyle.com

За да поддържа добро здравословно състояние на себе си и бебето, бременната жена има нужда от разнообразна храна, в която присъстват полезни витамини и минерали. Наред с фолиевата киселина (Витамин В9) и желязото, има още няколко важни вещества, на които бъдещата майка трябва да обърне внимание, когато подбира своето меню.

Прочети още...

breastfeedingПалитра стил - PalitraStyle.com

Широко разпространено е твърдението, че докато кърми, заради усиленото производство на хормона пролактин, който е отговорен за образуването на кърма, жената не може да забременее. Действителността обаче сочи друго. Много жени забременяват, докато кърмят. Ако Вие сте една от тях, трябва да вземете решение дали да продължите да кърмите вече роденото дете, докато другото расте в утробата Ви.

Прочети още...

teaПалитра стил - PalitraStyle.com

Няма по-досадно нещо от гаденето и повръщането в ранните седмици на бременността. Сякаш никога няма да спре. Пречи ви напълно да изживеете възторга и радостта от от сполетялото ви щастие – да носите мъничък живот в себе си. Не се тревожете – има средство, което може да ви помогне да се справите с неприятните телесни преживявания. Джинджифилът е вашето спасение.

Прочети още...

newborn-216723 640Палитра стил - PalitraStyle.com

Учените твърдят, че бъдещето на медицината  при лечение на все повече заболявания е в използването на стволови клетки. Темата за стволовите клетки вълнува все повече семейства у нас,  които очакват рожба  - дали да замразят от ценния материал като инвестиция в бъдещето  не само на бебето, но и на цялото семейство. Към момента в България около 5% от родителите са се възползвали от тази възможност.

Прочети още...