12weekПалитра стил - PalitraStyle.com

По време на бременност жените се нуждаят от допълнителен прием на желязо. Желязото е съставна част на хемоглобина на червените кръвни клетки (еритроцитите), който доставя кислород до всички тъкани в организма. По време на бременност количеството на еритроцитите е увеличено поради нарасналите нужди от кислород и съответно потребностите от желязо са повишени.

Прочети още...

miene zubiПалитра стил - PalitraStyle.com

Понякога просто не осъзнаваме, че ние сме това, което ядем...докато не ни сполети проблем. Ако силно желаете бебе, а то не се получава, обърнете внимание на храната, която консумирате ежедневно. Вероятно във вашия случай, тялото Ви се нуждае от мъничко помощ. Съдействайте му със здравословна храна, като наблегнете на някои витамини и минерали, които ще подобрят шансовете Ви в скоро време да се похвалите, че сте горд татко.

Прочети още...

yoga jenaсписание Палитра стил - PalitraStyle.com

Релаксацията е изключително важна и полезна практика. Ако практикувате йога, вие със сигурност знаете, че тя трябва да се прави по време на почивките между упражненията. Но дори и без да правите йогистки упражнения, можете да я практикувате.

Прочети още...

31weeksПалитра стил - PalitraStyle.com

Млечната жлеза придобива окончателната си структура по време на бременност. Още в 3 седмица след оплождането (равнява се на 1 седмица закъснение на менструацията), измененията на гърдите вече са значителни. Те нарастват, стават по-твърди и силно чувствителни на пипанe. Пигментирането на зърната се засилва, докато жлезите на Монтгомъри се развиват и изпъкват върху ареолата.

Прочети още...

22weekПалитра стил - PalitraStyle.com

Заздравяването на родилните мускули е много полезно и ползата от това ще усетите по време на естественото раждане. Когато бебето започне да притиска тазовото дъно и изобщо през цялото времетраене на раждането, ще можете да контролирате неговите движения по родовия канал. С добре тренирани родилни мускули, ще възстановите бързо техния тонус бързо след раждането, а с това ще избегнете редица често срещани следродилни проблеми.

Прочети още...